Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Mayıs 2023, 05:16   #12
izz
izz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
Raina Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tebrık ederım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Kendınden soz eder misin İzz kimdir nelerden hoşlanır nelerden hoşlanmaz sanala nasıl ve kac yıldır başladı..Kazandırdıkları ve kaybetırdıklerı neler...
Tabiki , 1996 Kırklareli (Trakya 🌻) dogumluyum.
Nelerden hoşlanır.. oncelikle kitap okumak muzik dinlemek belgesel izlemek , yagmurda yürümek))ten cok keyif alirim. Hoşlanmagim seyler.. israr edilmesidir emrivaki bir şekilde bir durumun konunun icine dahil edilmesi bilgimim dışında yalan söylenmesi ki bunu kimse istemez diye dusuniyorum.ve negatif insanlar dan uzak kalmayı tercih edrrim. Hayata pozitif bakan birisi olarak.
Sanalin bana kazandıkları nelerdire gelince
Cok guzel dostluk arkadaşlık lar. Bakin bunu bu ortamda yakaliyabilmek gerçekten zordur. ben bu yüzden kendimi şanslı hissediyorum. Suan sucunumuzda bir aile olduk basta Filiz Gulbeyaz Orçun efe olmak uzere Leyl samet Ahmet iyiki tanıdim iyiki varlar .. sanalin olumsuz yönü ne gelince bazen hayal kırıklığı da yasiyorsun tabiki aaa bu boyle değilmiş böyle imiş meger gibi fakat kazandıgim. dostluklar bunu siliyor bende. Olumsuz bir durum yaşamamak icin olumsuzluklar uzak duruyorum..
Teşekkür ler sorunu yanıtladıgimi düşünüyorum sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

________________

.İ𝒛𝒍𝒆𝒓 𝒌𝒂𝑳ı𝒓, İ𝒛𝒍𝒆𝒓 𝒌𝒂𝑳ı𝒓𝒔ı𝑵