Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Mayıs 2023, 19:42   #1
dae
Les yeux sans visage
dae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Euro Truck Simulator 2'ye Türk Treyler Markası TIRSAN Geliyor: İşte İlk Ekran Görüntüleri!

uro Truck Simulator 2'ye TIRSAN'ın treylerlerinin ekleneceği duyuruldu. SCS Software, duyuru sırasında TIRSAN ile ilgili övgü dolu cümleler kurdu. Peki treylerler nasıl görünecek?
Dünyanın en popüler kamyon simülasyon oyunu Euro Truck Simulator 2, dikkat çekici bir gelişme ile gündeme geldi. Geliştirici ekip SCS Software, resmi internet sitesinden yaptığı duyuruda, oyuna Türkiye'den yeni bir parça ekleneceğini duyurdu. Ancak bu Türkiye ile ilgili yeni bir harita çalışması değil.

SCS Software, Euro Truck Simulator 2'ye Türkiye'nin en büyük treyler şirketlerinden TIRSAN'ın ekleneceğini duyurdu. Oluşturulan treylerlerle ilgili birkaç görüntü de paylaşan ekip, TIRSAN ile ilgili göğsünüzü kabartacak açıklamalar da yaptı. Gelin hem açıklamalara hem de Euro Truck Simulator 2'ye gelecek treylerlere yakından bakalım.

TIRSAN treylerler işte böyle görünecek:



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Geliştirici ekip tarafından yapılan açıklamalarda; 45 yılı aşkın süredir hizmet veren TIRSAN'ın kalite ve tasarım konusunda kendini ispatlamış markaların başında geldiği ifade edildi. TIRSAN tarafından üretilen treylerlerin inşaattan tarıma kadar hemen her sektörde kullanılabildiğini belirten SCS Software, bu şirkete ait treylerleri Euro Truck Simulator 2'ye getirmenin heyecanı içerisinde olduklarını belirtti.



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


SCS Software, treylerlerin tasarlanma sürecinde TIRSAN ekibi ile de iletişim halinde olunduğunu, yapılan görüşmelerde harika zaman geçirildiğini belirtiyor. Bu açıklama, Euro Truck Simulator 2'ye eklenecek TIRSAN'ın treylerlerinin ultra yüksek gerçekçilik sunacağının açık bir göstergesi olarak yorumlanabilir.



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Ancak burada önemli bir husus var. Ekip, treylerlerin henüz hazır olmadığını, çalışmaların devam ettiğini söyledi. Yani Euro Truck Simulator 2'de TIRSAN'a ait treylerleri kullanmamız için bir süre daha beklememiz gerekecek. Olur da bir fragman yayınlanırsa, treylerlerin oyundaki görünümleriyle ilgili daha fazla bilgi sahibi olma imkanı yakalayacağız.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


kaynak:[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________