Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Mayıs 2023, 18:28   #1
dae
Les yeux sans visage
dae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart WhatsApp'ta 'Telefon Numarası' Zorunluluğu Tarih Oluyor: İşte Yeni 'Kullanıcı Adı' Özelliğinden İlk Bilgiler

WhatsApp'a "kullanıcı adı" özelliği geleceği ortaya çıktı. Böylelikle kullanıcılar, tıpkı Telegram, Instagram veya Twitter'da olduğu gibi benzersiz kullanıcı adlarına sahip olacaklar. Bu özellik sayesinde bir WhatsApp grubuna katılmak ya da yeni biriyle iletişime geçmek için telefon numaranızı paylaşmanız gerekmeyecek.
Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın 2.23.11.15 kodlu Android beta sürümü, henüz geliştirme aşamasında olan yeni bir özelliğin yolda olduğunu gözler önüne serdi. Siz söylemeden biz söyleyelim; evet bu özellik Telegram'da yıllardır var. WhatsApp, Telegram'ın bir özelliğini daha kopyalamaya hazırlanıyor diyebiliriz.

WhatsApp'ın üzerinde çalıştığı özellik, tüm kullanıcıların benzersiz kullanıcı adlarına sahip olmasını sağlayacak. Yani Instagram, Twitter ve Telegram'daki gibi kullanıcı adı özelliği, yakında WhatsApp'a da gelecek. WhatsApp'ın üzerinde çalıştığı yeni özellik, pek çok kullanıcının işine yarayacak gibi görünüyor.

Telefon numarası paylaşmaya gerek kalmayacak



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

WhatsApp'ın kullanıcı adı özelliği sayesinde, kullanıcıların birbirleriyle telefon numarası paylaşmalarına gerek kalmayacak. Çünkü kullanıcılar, birbirlerinin benzersiz kullanıcı adlarını kullanarak, iletişime geçebilecekler. WhatsApp'taki Ayarlar bölümüne giren kullanıcı buradan da en üstte yer alan profil bölümüne dokunduğunda, kullanıcı adını belirleyebileceği yeni bir bölüm görecek.


WhatsApp'ın yeni özelliği henüz geliştirme aşamasında olduğundan, edinebildiğimiz bilgiler de oldukça kısıtlı. Ancak bu durumun çok da uzak olmayan bir gelecekte değişeceğini düşünüyor. Beta sürüm kullanıcıları bu özelliği kullanabilir olduklarında, biz de daha fazla bilgiyi sizinle paylaşma imkanı yakalayacağız.



kaynak:[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________