Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Haziran 2020, 20:51   #6
OKK
OKK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] merhaba, açtığınız konu dikkatimi çektiği için kişisel görüşümü paylaşmak istedim, Öncelikle yeni alan adınız hakkınızda hayırlı olsun. Fikir alışverişinde bulunmak geliştireceğiniz projeler için farklı bakış açılarına dikkat çekmeniz önemli, ben çok saçma gibi gördüğüm nice domain alan adları gördüm ama ortaya koydukları projeler alan adının çokta önemli olmadığını farkettirdiler.
Umarım sizlerde yeni domain isminizle güzel projelere imza atarsınız.
Heyt olmuş yada anlamsız gibi görünen sıradan alfabeler her ne olursa olsun yoğunlaşmanız gereken şey vereceğiniz hizmettir. Bu konuda sınırsız projelere yapılabilir, genişletilebilir, geliştirilebilir. Siz ve ekibinizin hayal gücüne kalmış birşeydir.
Bazı arkadaşlar 10-20 adet birden domain alıp baş edemeyecek duruma geldiklerinde ellerinden çıkarmak için uğraşıyorlar ama 1 domainle 300 den fazla subdomain oluşturup diğer domain masraflarına girmeye gerek kalmayacaklarını anlayamıyorlar.
Misal; com, net yada diğer gTLD üst seviye alan adlarıyla yapabildiğiniz birçok şeyi alt alan adları (subdomain)'le yapabiliyorsunuz ve bunun için cpanel yada hosting firmalarına her ay para bayılmaya gerek kalmadan.
Dediğim gibi hayal gücünüze kalmış bişey.
Yeni projenizi duyuracağınız günleri sabırsızlıkla bekliyoruz
Tekrar hayırlı olsun, başarılar

Bu Dünya Ne Uyanıklık Ne de Uyku Yeridir!