Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Mayıs 2023, 14:38   #1
Hobby
Hobby - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Süper Lig ekibinin yıldızından Cristiano Ronaldo'ya salvo

Süper Lig ekibinin yıldızından Cristiano Ronaldo'ya salvo

Güncelleme Tarihi: 23.05.2023 10:00

Kariyerine Suudi Arabistan'da devam eden Cristiano Ronaldo son günlerde eleştirilerin hedefi haline geldi. Yıldız oyuncuya bir eleştiri de Süper Lig'den geldi.

23 Mayıs 2023, Salı 09:53


2022 Dünya Kupası'nın ardından sürpriz bir şekilde Suudi Arabsitan ekibi Al Nassr'a transfer olan Cristiano Ronaldo'nun burada mutlu olmadığı artık herkes tarafından bilinen bir gerçek.

Portekizli yıldızın sezon sonunda Suudi Arabistan'dan ayrılması bekleniyor.

PIERS MORGAN'DAN SÜRPRİZ İDDİA


Cristiano Ronaldo ile son derece iyi bir ilişkisi olan ünlü gazetedi Piers Morgan, sürpriz bir iddiada bulundu. Kendisine ait sosyal medya hesabından paylaşım yapan Morgan, şu ifadeleri kullandı: "İstediğiniz kadar alay edin, ama Ronaldo Utd'den ayrıldığında sezon sonuna kadar Arsenal ile sözleşme imzalasaydı, Arsenal Premier Lig’i kazanırdı.



Ancak, Arsenal Ronaldo’yu almadı. Ronaldo, büyük kupaları nasıl kazanacağını ve önemli dakikalarda aktif rol almayı çok iyi biliyor."

FATİH KARAGÜMRÜKLÜ OYUNCUDAN RONALDO'YA SALVO


Fatih Karagümrük'te gorma giyen Rus oyuncu Magomed Ozdoev, bir Youtube kanalına yaptığı açıklamalarla gündem oldu. Türk futbolundan bahseden 30 yaşındaki oyuncu Cristiano Ronaldo'ya eleştirilerde bulundu.

KAYNAK : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________

Deli tarafıma denk gelmeyin , Orada ben bile hükümsüzüm.