Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Mayıs 2023, 14:20   #3
Rhea
Rhea - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Thalaiva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tabi ki :) Hak veriyorum Ufacık Bir sınıfta bile en çalışkan öğrenci kadar En tembel En yaramaz En haşarı öğrenciler varken.. Koskaca Parti teşkilatlarında ya da onları savunan insanlar da böyle çürükler olamaz mı.. Onda hemfikirim.. Ama Böyle Hani deseniz ki Kişilerin yaptığı kendini bağlar Partiye mal edilemez anlarım. Ama direk Sizin yaptırmadığınız ne Malum dediğiniz için Yakışık almadığını ilettim. Hakeza yineliyorum Şahsi tepkiler hoş olmasa da partiyi bağlamaz.. Ama Partinize ait belediyelerin yaptıkları malesef ki geleceğe de ışık veriyor :) Ne hale geleceğimize en azından.. Herneyse.. İstisnalar Kaideyi bozmaz diyerek Gerçekten VATANSEVER DEMOKRATİK DÜŞÜNCELİ SAYGILI VE DAHİ SEVGİ DOLU muhalefet üyelerine Şükranlarımızı sunuyoruz..

Biz Kemalistsiniz diye tek bir laf etmedik :) Etmeyiz de.. Oraya bağlamanız da yanlış oldu ama neyse :) zaten her tartışmanın sonunda oraya bağlamanıza alıştık diyelim...
Saygılar efendim
Burda senle, diğer forumda da iba ve ismaile laf yetiştirmekten yoruluyorum;dd
Sürekli parti konularnda yorumlarima bir cevabın var diye Kemalistim dedim, ben ne anlatsam sen anlamazsın, sen ne anlatsan ben anlamam böle dev*********e ;D

Gönül nasıl derin bir kederde...