Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Mayıs 2023, 19:40   #10
RowDy
MobilSevdam.Com
RowDy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
ExCaLuBuR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] makale üzerinden belirttiğiniz başlık, meta anahtar kelime kadar ilk paragrafta başlık ve meta kelimesi kullanmanız ve sırası ile alt başlıklar kullanmakta önemlidir.

Wordpress kullanıyorsanız popüler seo eklentilerinin bir çoğu bu önergeleri ve daha fazlasını düzenlemeniz konusunda size uyarılarda bulunur. Makalenin uzunluğu alt başlık kullanmanızda faydalı olur ki konu aciklayaci ve uzunsa ara ara bir yada iki alt başlık ile konuyu detaylandirabilirsiniz.

Google algoritmaları belli başlı önergeleri baz alarak islem yaptigi icin onerdigi kelime sayısı yani makale uzunluğu bu yüzden önemli olsa gerek.

Yine sahsi fikrim olarak, bir makalenin sirf uzun görünmesi başka bir unsur , konuyu dallandirip budaklandirmadan açıklayıcı bir şekilde bir bağlamda belli uzunlukta yazmak başka bir unsur. Kişisel olarak bir bilgiye erişmek için okumaya başladığında yazının yarısına geldiğinde halen başlıktan alakasız bir şeyler okuyorsan ve cezbetmiyorsa yazıya devam etmezsin diye düşünüyorum. Hazırladığımız makalelerde bu faktörü göz ardı etmememiz gerekir.

Dediğim gibi makale bazında bir cok önerge var, başlık, alt başlık, kelime sayısı, iç ve dış linkler, kullandığınız görsellerin hostunuza attığınız isminden belirlediğiniz alt etikine ve boyutuna kadar.

Başlıkların H1 H2 H3 yapıları da önem arz eder , tüm başlıkları sıralı olarak etikenlendirmek önemlidir.

Örneğin ana sayfanızın html index oranı da belirleyici faktör olarak aramalarda ele alınır.. Yinede gördüğüm odur ki tum bunların yani sira en onemli faktör ziyaretçi oranınız ve ziyaretçilerinizin sitede kaldığı süre. Sözüm ona bu sureleri yukarida ki anlatmaya calisdigim hususlari uygulayıp uzatmaya çalışıyoruz.
Daha iyi anladım evet bazı konularda denk gelmiştim alt başlıktan sıralamaya girmişti. en az 150 kelime olmalı diye düşünüyorum vakit ayırıp bilgilendiriğin için konuyu takip eden arkadaşlar adınada teşekkür ederim.

________________

öLüm vaR _-_ SaaTi yoK