Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Mayıs 2023, 22:21   #4
ExCaLuBuR
ExCaLuBuR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Mrb,

Naçizane bir kaç öneri de bulunayım. Öncelikle web sitenizin yazılımının olabildiğince temiz kodlanip bir okadar da akıcı ve hizli çalışıp çalışmadığını gözden geçirmekle işe başlamanız da fayda var.

Bir diğer onerimde cloudflare vb. Cdn hizmeti sunan firmalara kayıt olup en azından free özelliklerinden yararlanmanız olacak. Muhakkak görsellerinin boyutları, alt başlıkları, etiketleri ve hatta uzantıları gözden geçirmeli, seo uyumlu hale getirmelisiniz. Pagespeed , gtmetrix gbi hız testlerinde ortalama hız ölçümleri alıyorsunuz ama siteniz gayet seri ve hızlı işliyorsa çok takılmayın, zamanla kullanıcı deneyimi verileri size daha doğru sonuçlar verecektir.

Arkadaşında bahsettiği gibi olabildiğince güncel kalmaya önem verin, kopya içerikten, abartılı paralı backlink vb unsurlardan uzak durun.

Makalelerinizi her yerde görebileceğiniz seo uyumlu standartlara göre hazırlamaya özen gösterin. Google trends vb kaynaklardan en cok arananlari , rakip analizlerinizi veya belirli bir alana sektöre göre içerik uretmeniz gerekiyorsa bu alanların en popüler konularına ağırlık verin.

Sosyal medya, sosyal ağlar özenli şekilde sayfalar olusrurup hazırladığınız içerikleri burada paylaşın.

Google webmaster tools başta olmak üzere bing yandex gbi araçlara kayıt olarak veri analizi site indexleme işlemlerinizi kontrol ederek yapmaya çalışın.

Zamanınız var, uğraşa biliyorsanız mümkün mertebe kendi işinizi kendiniz yapın. Bu işlerle alakalı bol bol makale okumanızda da fayda var, kim doğru kim eğri, bilgileri karşılaştırıp mantığınızı da devreye sokarak en dogru yolu kendiniz bulursunuz.

Hizli index alma, sıralamaya çıkma konusunda cok hevesli olmamanizda fayda var derim. Zira o hizli ilerleyeslerin sonu yüzde 99 hizli cokusler ile sonuçlanır.

________________

06/02/2023 İnsan olan herkesin kalbi acıdı.