Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Mayıs 2023, 16:14   #1
Sean
Sean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Neden Sohbet Edersin

Günümüzde tek tük hale gelmiş aktivite .Teknolojinin gelişmesi ile insanlar artık sohbet etmenin muhabbet bağı oluşturmanın değerini yitirdi.

Her şeyi sanal yürüttüğümüzden dolayı muhabbet bağını internet üzerinden kurulan Chat sitelerin de yapmaya başladı gerçi onu bile çoğu zaman tam anlamı ile yapamıyoruz.

Bir nedenden dolayı muhabbet mutlaka saçma bir noktaya geliyor ve bitiyor sonra rafa kaldırılıyoruz tahammül de kalmadı . Çabuk tükenilen bir çağ için de kurduğumuz muhabbeti bile devam ettiremeye mecalimiz mi yok istediğimiz mi yok belirsiz .

Eğer karşı cinsten biri ile sohbet ediyorsan taraflardan birinin bir süre sonra değişen durumundan dolayı bıkıyorsun hani derler ya insan gibi sohbet etmek istiyorum . Yeni şeyler paylaşılmalı , konuşulmalı tıkanıp kaldığımız konuları pişirip pişirip önümüze seriyoruz. Doğru kişiyi bulamak lazım , Frekans mı ? deniyor bilmiyorum da sohbetin bir tadı olduğu dönem vardı .

Fikir alışverişi vardı şimdi insanların bırakın sohbet etmeyi bir birini dinlemeye halini hatırını sormaya bir sıkıntısı var mı diye sormaya halleri yok . Tam muhabbet kuruyorsun bir yerde bir şeye takılıyorsun hemen telefona sarılıyorsun du bakim bu neydi? sonra bakarken ordan oraya internette yuvarlanıyorsun resmen ne oldu muhabbet lak bitti. Sohbet siteleri belki şu son yıllar da bir nebze bir bağ oluşturdu .

Tanımadığımız insanlarla bir araya gelerek birbirlerine hayatları hakkındaki son gelişmelere dair bilgi onu da kaybetmez gibi bir den fazla açıldığı için bir arada olunamadığı sonra zaten oradan gidilecek başka bir yer, sonrasında yapılacak başka bir şey olduğundan "neyse işte böyle yani" diyerek hayırlısı deyip yine kabuğumuza çekiliyoruz.

Çoğu kişi için sadece bir bağ kurmak. Sohbet sitelerin de yazılı iletişim ile sohbet eden internet kullanıcıları ile bir bağ kuruyorsunuz. Bunu okuyan kullanıcılar yani bireyler için belki önemli değil günümüzde bir çok kişi için sohbet etmek gerçekten sadece önemi olmayan bir bağlantı oldu. tek bir kişi ile kuracağımız sohbetin yerine bu iletişim ağını kullananların sayısını arttırırız; Bu bizim için daha önemli oysa tek bir kişi ile kurulan samimiyet bir sohbet bağı binlerce kişi ile iletişim de olmaktan daha yararlı bizler bağ mı kuruyoruz yoksa gündelik sohbet mi ediyoruz?

İşin özüne bakarsak sizleri yalın olarak dinleyen ve dinlemiş gibi görünmeyen insanlarla tanışma fırsatı yakaladıysanız devam ettirin .Sohbet kadın ve erkek farklılıklarını ortadan kaldıran tek özel etkinliktir.
Amacı doğrultusun da yapılan muhabbetler insanları, kaybetmeyip kazanmanın olduğu bir evrene götürmektir
gündelik yaşamın stresi rekabetini ortadan kaldırırsınız sizleri yadırgayacak olan insanlardan arındırarak yükünüzü üzerimizden çekip atmışızdır. Sohbet değerli bir aktivitedir. .Nitekim, başta zaman değerlidir. zamanınızı değerli kullanacağınız platform iyi seçmek gerekiyor .

Bu yüzden SOHBETEDERSİN diyoruz sizi sohbete nazır biri olarak ağırlamak zamanı hoyrat gibi kullanmadan sohbet ortamı kurmak için bekleriz.

Sunucu Linklemek isterseniz görüşebileceğiniz kişiler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkürler



Konu Sean tarafından (13 Mayıs 2023 Saat 21:02 ) değiştirilmiştir..