Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Mayıs 2023, 13:39   #1
Derya
Derya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Eski sevgiliyi geri döndürme taktikleri!

3 vakte kadar mesaj alacaksınız
Mor Papatya
Sevgilisinden ayrılmak isteyenlerden bazıları geri dönüş yollarını perçinliyor. Kimisi ise kafalarında çok net bitiriyor. Peki sevgilisinden ayrılsa da sevgisi bitmeyenler ne yapmalı? İşte öneriler...



Eski sevgiliyi geri döndürme taktikleri! 3 vakte kadar mesaj alacaksınız
Eski sevgiliyi geri döndürmek isteyenler bu tavsiyelere kulak vermeli. Öncelikle biraz irade ve sabır gerekiyor. Aşk acısı çekseniz dahi bunu çok fazla dillere düşürmemeli. İşte detaylar...



Eski sevgiliyi döndürme taktiklerini sizler için derledik. Öncelikle çok canınız yansa dahi dayanmalı ve hayatınıza bakmalısınız.

ONU TAKİP ETMEYİN

Ayrılık sonrasında yapılan en yanlış davranışlardan biri onu kesinlikte takip etmek. Sizi terk eden sevgilinizle konuşmaya çalışmak ve onu takip etmek ona hala bağımlı olduğunuz hissini yaratır. Unutmayın ki bir şeye ulaşmak kolaylaştığında, o şey çekiciliğini yitirir.

UNUTTUĞUNUZA İNANDIRIN

Eski sevgilinizi hemen unutamazsınız. Bu çok doğaldır. Onlara sinirle yazılmış mesajlar göndermek veya gecenin bir yarısı aramak isteyebilirsiniz. Ancak bunları yapmak sizden daha fazla uzaklaşmasına sebep olabilir. Bu sebeple sessizce bekleyin. Eğer ona geri dönmek istemiyorsanız iletişime geçmeyin.

SOSYALLEŞİN

Eski sevgilinizi unutmak istiyorsanız sevdiğiniz arkadaşlarınızla vakit geçirin. Sosyal aktiviteler onu düşünmenize fırsat bile vermeyecektir. Bunları yaparken eski sevgilinizin iyi vakit geçirdiğinizi gördüğünden veya bir şekilde haberi olduğundan emin olmaya çalışın.

KISKANDIRMAYI DENEYİN

Eski sevgiliniz, terk edildiğiniz için büyük bir üzüntü içinde olduğunuzu ve arkasından ağladığınızı düşünebilir.

Elbette kırıldınız ve üzgünsünüz ama bunun onun görmesine izin vermeyin. Hayatınızda yeni birinin olduğu sinyalini verebilir, onsuz da mutlu olduğunuzu açıkça gösterebilirsiniz.


Kaynak-https://m.aksam.com.tr/mor-papatya/eski-sevgiliyi-geri-dondurme-taktikleri-3-vakte-kadar-mesaj-alacaksiniz/haber-1361504
________________

"Öldürme yetkisine sahip olup da öldürmüyorsan güçlüsündür."