09 Mayıs 2023, 17:21
|
#22 |
| | | İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | Alıntı: [C}e{Y] Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili kardeşim bi tartışma başlatmışsın iyi yada kötü, gerek özgüvenin gerekse de foruma olan katkından dolayı öncelikle teşekkürler, herşeyi geçtim bir dobralık söz konusu.
Ben Adsl yokken chat yapardım, eski arkadaşlarım bilir internet cafeler telefon üzerinden bağlanırlardı, ıcq fln kullanıyoduk hatta :) o sebeple ister istemez bir birikim ve çevre oluştu tabi ki, kimi mutsuz, kimi zor şeyler yaşamış, kimi maddi kimi ise manevi sıkıntılar içerisinde olabilir.
Evli yada bekar olarak ayırmak çok doğru olmaz çünkü bugün bi işin içerisinde bulunanın yerinde yarın biz olabiliriz.
Ne olursa olsun adı üzerinde sanal dünya, karşındaki insanın isminin gerçek olup olmadığı bile soru işareti ile biter, bir takım insanlar yalanların arkasına sığınır, bir takımı ise kendilerini olmadıkları insanlar olarak göstermeye çalışır.
Günün sonunda herkes birbirine saygılı yaklaştığı müddetçe hiç bir sorun yaşanmaz, bunu ne kadar başarabiliyoruz bilemem ama böyle olması gerektiğini biliyorum.
Senide konudan ziyade özü sözü bir adam imajından dolayı canıgönül'den tebrik ediyorum.
Sevgiler, | Teşekkür ederim güzel düşünce ve yorumun için
________________
𝔹𝕖𝕟 𝕤𝕖𝕟𝕚𝕟 𝕘𝕚𝕓𝕚 𝕔𝕠𝕜 𝕣𝕦𝕪𝕒 𝕘𝕠𝕣𝕕𝕦𝕞 𝕒𝕞𝕒𝕒 𝕤𝕖𝕟 𝕓𝕖𝕟𝕚𝕞 𝕘𝕚𝕓𝕚 𝕓𝕚𝕣 𝕘𝕖𝕣𝕔𝕖𝕜 𝕕𝕒𝕙𝕒 𝕪𝕒𝕤𝕒𝕪𝕒𝕞𝕒𝕫𝕤𝕚𝕟.! |
|
| |