Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Mayıs 2023, 17:24   #7
EnTeR Editör
Editör
EnTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Hacer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] bey, Şeriati uygulayan ülkeler benim gözümde ne yazık ki müslüman bile değil. İşlerine geldikleri gibi uyguluyorlar. Bu konuda pek bilgi sahibi değilim. Kişisel fıkrım.

Siz kışısel fıkrınızi söylüyorsunuz, aynı şekilde ben. Aynı fikirde olmamız gerekmiyor 😊 herkesin farklı bir bakışı olabiliyor. Bu konuda içiniz rahat olabilir.

Devlet aile reisi gibi kurallarını uygulaması gerek. İş ahlakı önemli. İşini yaparken düzgün yapacaksın menfaatine bakmayacaksın. Hersey eğitimde. Geçiyor. Dediğim gibi bir dönem kadınlar kafasında ‘bezparcası’ oldugu için okutulmadı, cahil bir nesin yetiştırıldı! Ayrıca bu kadın cinayetlerini işleyen mahluklarıda bir kadın yetiştırmiş olmasıdaayrı bir ironu ! Nereden tutsak elimizde kaliyor . Bastan assa sorunluyuz. Edep yok ahlak yok ! Yeni yetişen nesiller ise ayrı bir hayalın peşinde !

Konu iyice dağıldı gibi 😊 est. Ben o kadar bilgili değilim, sadece mantıklı düşünme taraftarıyım. Sanırım ortak nokta Eğitimde karar kılalım.

Daha iyi insan olmaya çalışalım vatanımıza milletimize yararlı olmaya çalışalım. Kimseden hayr yok ! Saygilarimla 😊
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanım bence de eğitimde karar kılalım.yoksa Bu sohbet daha fazla uzamasın bence :))) yoksa Fenerbahçe galatasaray deyip spora oradan da dine geçecez :))) malum konu konuyu açar :)))