Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Haziran 2020, 23:43   #39
Loverman
Loverman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

3-4 ay önce, arkadaşlarımla fifa oynamaya gitmişim. çıkışta hesap sırası bekliyorum sakince. playstation cafe gibi bi ortam burası. girişe de iki tane yarış oyunu sistemi kurmuşlar. böyle vitesli direksiyonlu falan. insanlar gran turismo falan oynayabiliyor. neyse sadede geleyim, ben sırada beklerken 40lı yaşlarında bir adam da gran turismonun en yeni oyununu oynuyor, boş pistte zamana karşı turlar atıyor. altına çekmiş le mans arabası tarzı bi şey, tozu dumana katıyor abim.

yalnız bir güzel kullanıyor abim, bir güzel kullanıyor anlatamam. virajlar yüksek hızlarda kusursuz alınıyor. içerden dönüyor dışardan dönüyor. benim de dikkatimi çekiyor haliyle.

bi yandan hesap ödeme merasimi sürüyor, bi yandan da izliyorum abimi, bir telefon sesi çınlıyor mekanda. bi bakıyorum bizim yarışçı abinin telefonu çalan, önünde titreyiveriyor.

adam ne yapsa beğenirsiniz, hiç acelesi yok, frene basıyor, pistteki bir cebe giriyor, orada duruyor. oyunu pauselamıyor bile. açıyor telefonunu, "alo altan, araç kullanıyorum kardeşim müsait değilim sonra konuşalım" diyor. kapatıyor telefonu. sakince ayrılıyor girdiği cepten. son hızda turlarına devam ediyor.

hesabı ödeyip çıkarken abime doğru yaklaşıp iyi günler diliyorum. hiç ses etmiyor, bakmıyor bile bana, hafifçe başını sallıyor.

ben de bu zihniyeti istiyorum işte hepinizde. trafiğin şakası olmaz canlar.

________________

bende dahil bilmiyorum aga ne zaman başladı, ne zaman bitti.. / neyi ne kadar sevdiysem, o kadarı gitti.