Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Haziran 2020, 21:07   #1
Ruyanur
Mutena
Ruyanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Yeni LG Velvet Tanitildi



Gelişen teknolojiyle birlikte insanların ihtiyaçları çoğalıyor durum böyle olunca kişiler kendi işlerini daha da hızlandırmak için akıllı telefonlarla yöneliyor ve ona göre bütçeler ayırıyorlar ve böylelikle markalar daha yeni ve gelişmiş cihazlar çıkarmaya başlıyor. Yıllardır yakından tanıdığımız Teknoloji devi LG G serisinin yerini alacak VELVET serisini Dünyaya satışa sunmaya hazırlanıyor. Telefonun teknik özellikleri bir amiral gemisine kafa tutacak seviyede.

Cihaz şimdiden adından çokça bahsettirdi, teknoloji severlerin ilgisi toplamayı başardı. Satışı sunulması heyecanla beklenen LG VELVET serisine gelin yakından bakalım.

Yeni LG Velvet Özellikleri
Cihazda oldukça büyük bir ekran bulunuyor, cihazın ekranı 6,8 inç büyüklüğünde çözünürlük olarak ise 2460×1080 piksel değerine sahip. Cihazda FHD, POLED gibi farklı teknolojiler barındırıyor. Cihazın ön tarafında bulunan kamera damla çentik şeklinde konumlandırılmış. Cihazın arka kısmına geldiğimizde ise bizi 3’lü kamera dizilimi karşılıyor. Ana kamera 48 MP değerinde, 8 MP geniş açılı lens ve son olarak 5 MP derinlik sensörü bulunuyor.
Cihazın Fiyatı
Kullanıcıların en üzüldüğü duruma geldik her ne kadar iyi bir cihaz olsa da rakip markaların cihazlarına göre daha yüksek bir fiyat bandı ile karşımıza çıkmakta.

LG VELVET’E sahip olmak istiyorsanız cebinizden 735 Dolar bandından bir fiyat çıkarmanız gerekiyor.

Marka bu kadar başarılı bir model piyasaya sürerken fiyat konusunda bizce hata yapmış gibi gözüküyor, eğer fiyatı biraz daha aşağı çekebilselerdi daha güzel satış rakamlarına ulaşabilirlerdi. Şu anda cihazın fiyatının neden bu kadar yüksek olduğu hakkında yetkililerden bir açıklama bulunmuyor.



________________

"hakikâte giden yolda, meşakkatsiz bir varış yoktur."