Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Mart 2023, 01:17   #1
MySeCReT
MySeCReT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Rizeli işletmeci kamyonet kasasını, otel odasına dönüştürdü

Restoran ve rafting parkuru işletmecisi, satmaya gönlü razı gelmeyip, üzerine çatı da monte ettiği 1992 model kamyonetinin kasasını 4 kişinin konaklayabileceği odaya dönüştürdü. Adrenalin tutkunu misafirlerini, kamyonet odada ağırlayan işletmeci, “Fotoğraf çekmeye gelenler, bir akşam kalmak için can atıyor” dedi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Rize’nin Ardeşen ilçesine bağlı Durak köyünden ilçe merkezine göç eden restoran, rafting parkuru tesisi sahibi ve işletmecisi Muhammet Yaylacı, uzun süre çay taşıyıp, satmaya gönlü razı gelmediği 1992 model kamyonetinin kasasını konaklama alanına dönüştürmek istedi.

Adrenalin tutkunlarını ağırlıyor

Yaylacı, işletmesinin bitişiğindeki taşlık alana sabitlediği kamyonetin üzerine önce çatı monte etti ardından da kasa kısmını 2'si yetişkin 4 kişinin konaklayabileceği odaya dönüştürdü.

Direksiyon, vites kolu, pedallar ve torpidosunu yerinde bırakan Yaylacı, orijinalliğini bozmadığı kamyonetinde, ısrarcı olan adrenalin tutkunu bazı misafirlerini ağırlıyor.

Kaynak ;[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________

ηrmη