08 Mart 2023, 09:01
|
#45 |
| | | İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | Alıntı: Reyhan Nickli Üyeden Alıntı
Pamuşuumm 
Kalbi saf ipek gibi, dostluğu da desteği de her daim olmuştur bana.
Sırdaşım <3
Sırdaş derken cidden Zeyneple konuştuklarınız Zeyneple kalır o konuda harika bir insan ve gerçekten her şeyin en güzelini hak ediyor. Hayat hep güzelliklerle gelsin  | Canım benim çok teşekkür ediyorum seni bıcır bıcır görmek istiyorum daima sevdiceginle musmutlu olmanı diliyorum iyi ki varsın canım  Canım benim çok teşekkür ederim sende seviliyorsun  Alıntı: Ardanl_ Nickli Üyeden Alıntı
Saygılı efendi düzgün bi karakter
Genelde dövmeyi çok sever ne zaman görsem
Hepinizi döverim yazıyor | Çok teşekkür ederim Ardanl_ aslında kimseye kolay kolay kıyamam bende bazen oluyor işte öyle şeyler jsjs  Alıntı: aZze Nickli Üyeden Alıntı
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Hep söylenir Ya Kişi İsminin Manasını Taşır . Zeyn (Süs) Ziynet Demek tır. Pırlanta Gibi Bir Kalbi Var Adı gibi Yüreği Güzel Zeynebim.İyiki Tanımışım dediğim Nadir İnsanlardan Hep Böle Temiiz ve Saf Kalman Dileğiyle Yüreğim Yüreğine Emanettir ❤️ | Canım benim teşekkür ediyorum ne zaman nickini görsem Azze şiiri aklıma geliyor :) bende seni iyi ki tanımışım iyi ki varsın çiçeğim
________________ El Haset Min-El Mahrum
Kötü Niyetle İyi Murada Varılmaz ! ! ! |
|
| |