Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Haziran 2020, 16:05   #6
BLueMooN
Euzu billahi mineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim
BLueMooN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Bizim yaşadıklarımızı Norveç yaşasa eminim onlarda dipte olurdu. Darbeler, darbe girişimleri, terör, terör destekçilerinin eylemleri, ekonomik krizler, ambargolar v.b.

Örnek olarak 77 kişinin katiline verilen ceza sadece 21 yıl, 1. sırada olsalar n'olur. Her bir canın değeri sadece 3 küsür aya denk geliyor. Birde cezaevi koşullarından şikayetçi olup ölüm orucuna gitmekle tehdit etmiş Norveç'te de öyle aman aman bir olay olmaz. 2011 yılında yaşanan bu terör eyleminden başka ne olmuşta 1. sıradalar. Adaletin iyisi Fırtınalı havada belli olur diyelim

Norveç medyası, 2011 yılında Oslo'da gerçekleştirdiği bombalı saldırıda ve Utoya adasınaki gençlik kampına düzenlediği silahlı saldırıda 77 kişiyi öldüren Anders Behring Breivik'in cezaevi koşullarını protesto etmek için ölüm orucuna başlama tehdidinde bulunduğunu yazdı.

Breivik, Norveç ve İsveç medyasına gönderdiği mektupta 2 Eylül'den bu yana izole edildiği ve hücresinin dışında geçirdiği zamanın da günde 1 saatle sınırlandırıldığını iddia ediyor.



Breivik, 2012 yılında çıkarıldığı mahkemede 21 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.

Soğuk kahveden şikâyetçi olmuştu

Breivik, koşulların değişmemesi durumunda ölene kadar açlık grevine devam edeceğini yazdı.

Breivik'in bulunduğu Skien hapishanesi müdürü Ole Kristoffer Borhaug, BBC'ye yaptığı açıklamada Breivik'ten başka hiçbir mahkûmun açlık grevinde olmadığını söyledi ve diğer mahkûmların cezaevi koşulları konusunda açıklama yapmaktan kaçındı.

________________

"Vatan ne Türkiyedir Türklere, ne Türkistan Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan"
"Made in Turan"
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]