Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Haziran 2020, 11:14   #2
BLueMooN
Euzu billahi mineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim
BLueMooN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Şuan ki manzara özetle şu; Bir tarafta ABD (Pentagon) + İngiltere Kraliçesi = diğer tarafta küreselci aileler (Rothschild) ve destek verdikleri (İngiltere), Çin ve İsrail.

Örneğin İngiltere brexit kararı alarak AB üyeliğinden ayrıldı. Bunu sağlayan Kraliçedir, Rothschild ailesi ise karşı taraftadır. Yani İngiltere de 2 güç farklı taraflarda.

Uygur Türkler'inin maruz kaldığı kötü muamele ABD'nin umru değil. Sadece iç çatışma çıkartıp Çin'i zayıflatma derdinde.

ABD geçen Hindistan kartını oynadı ve Himalayalar sınırında Çin ile askeri çatışma çıkmıştı. Yeni dünya düzenini ben kurarım savaşı uzun zamandır var.

Ayrıca küreselcilerin elinde ABD Merkez Bankası FED, Dünya Sağlık Örgütü, İMF, Dünya Bankası gibi büyük oluşumlar var.

Dip not: Resmi rakamlara göre Rothschild ailesinin ABD'den 4 trilyon dolar alacağı olduğu da biliniyor.

________________

"Vatan ne Türkiyedir Türklere, ne Türkistan Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan"
"Made in Turan"
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]