Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Şubat 2023, 02:22   #1
1903
1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Epic Games, yine bonkör bir gününde: İşte haftanın fırsatı



Epic Games, oyunseverlere bu hafta bir hediye sunuyor. Simülasyon türündeki Duskers adlı oyunu, kullanıcıların kütüphanelerine ücretsiz olarak eklemeleri mümkün. Oyunun Epic Games mağazasındaki fiyatı 150 TL. Hediyenin sahibi olmak için oyuncuların 2 Mart 2023 tarihine kadar hediyeyi kütüphanelerine eklemeleri gerekiyor.

Duskers, oyuncuları boşlukta terk edilmiş bir uzay gemisinde hayatta kalmaya çalışan bir grup insansı robotun yönetiminde bırakıyor. Oyunun oyunculara verdiği özgürlük, gemi içindeki sınırsız kombinasyonlardan dolayı oldukça etkileyici. Oyuncular, uzay gemisinde gezinirken, kaynakları arar, düşmanlardan kaçar ve bilinmeyen sinyalleri takip ederler.

Epic Games, yine bonkör bir gününde: İşte haftanın fırsatı
Duskers'ın minimalist bir atmosferi ve karanlık ortamı oyuncuların dikkatini çekiyor. Oyuncular, kameralarla ve drone'larla geminin içinde keşif yaparken, yanıtları aranan sorulara ulaşmaya çalışıyor. Oyunda, gemideki bilgisayar sistemlerine girerek bölümleri açabilir, araştırmalar yapabilir ve hayatta kalmak için en iyi stratejileri belirleyebilirsiniz.

Öte yandan bu oyun, Epic Games'in oyuncularına sunduğu son ücretsiz oyun fırsatı olarak da dikkat çekiyor. Epic Games, her hafta, farklı oyunlar için indirimler veya ücretsiz indirmeler sunan bir şirket ve en son teklif gerçekten kaçırılmaması gereken bir şans. Ayrıca bu fırsatlar oyuncuların kütüphanelerini genişletmeleri ve yeni oyunlar denemeleri için harika bir imkan. Oyun severlerin Duskers'ı ücretsiz olarak indirip oynamaları için sadece birkaç günün kaldığını da hatırlatalım.


Kaynak ; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]