Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Şubat 2023, 23:56   #1
Derya
Derya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Oktay Kaynarca: Memleketin sarılacak çok yarası var

Deprem bölgelerine yardım için seferber olan ünlüler arasında yer alan ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, sosyal medya paylaşımından bir mesaj yayınladı.



Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki deprem çevredeki 11 ili yıkıcı şekilde etkiledi. Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Adıyaman, Osmaniye, Hatay, Kilis, Malatya ve Elazığ'ı sarsan felakette, 43 binden fazla vatandaşımız hayatını kaybetti.

Türkiye'yi yasa boğan depremler sonrasında televizyon ve müzik dünyasından pek çok ünlü yardım için harekete geçti.

Adına hesap açılmıştı

Geçtiğimiz günlerde kendi adına açılan ve depremzedeler için yardım toplayan TikTok hesabını görünce adeta çileden çıkan Oktay Kaynaca’dan yeni bir paylaşım geldi.

Türkiye'nin bu afetten ders çıkarması gerektiğini söyleyen başarılı oyuncu şunları yazdı:

"Ders çıkarmak zorundayız. Unutmamak zorundayız. Önlem almak zorundayız. En önemlisi bir an önce bu travmayı atlatıp eskisinden daha çok çalışmalıyız, zira memleketin sarılacak çok yarası var."

Kaynak

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________

"Öldürme yetkisine sahip olup da öldürmüyorsan güçlüsündür."