Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Şubat 2023, 23:56   #8
UquR
UquR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Şu felaket üzerinden para kavgası yapan ve trol gibi davranan sözde gazeteciler (!) mide bulandırıyor. Adam Haluk Levent'e bir milyar teslim edemezsin diye tivit atıyor.!
Neden edemeyiz ? Benim canım teslim etmek istiyor? Ne yapacaksın?
Nasıl arzu edersiniz?
Uygun göreceğiniz bir vakfa, yardım kuruluşuna vb teslim edebilir miyiz?
Bir an evvel saçmalamaktan ve şu yaslı günlerimizde polemik yaratmaktan vazgeçin.
Kim nereye güvenirse parasını oraya teslim eder!
Şayet bu muhterem hiç kimseye teslim edilemez ancak devlete teslim edilebilir anlamında söylüyorsa burada da devletin veya temsil ettiğini düşündüğünü iktidarın bir kısım halk nazarında neden güvenilmez olduğunu düşünecek?

Türkiye'ye Dünya Bankasının 1 milyar 78 milyonluk yardım yapacağını söyledikten sonra, bu parayı belediyelere vereceği ve proje karşılığı vereceği açıklamasını sakin kafayla değerlendirecek!
Bence bu arkadaş Haluk Levent' in topladığı parayı dert edineceğine, Dünya Bankasının bu kararını dert edinse daha isabetli davranmış olur. !

İşin doğrusu bizim devletten beklediğimiz deprem yardımı olarak toplanan paraların yerinde harcanıp harcanmadığını denetlemesi ve yerinde harcama yapılması için her türlü sivil toplum örgütüne yardımcı olmasıdır.