Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Şubat 2023, 22:37   #53
Reyhan
Cumhuriyet Kadını
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğinize, yüreğinize sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok başarılı bir röportaj olmuş
İlk paylaşım yaptığınızda okudum aslında ama sonrasında öne çıkarmak adına yorum yapmadım o zaman yanlış anlaşılmasin.

" ZeyNa : O zamanlar benim yönetimdeki en yakın arkadaşım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'dı. Yetki teklif ettiğinde istemediğim halde kıramadım. 3 gün sonra falan sil beni bana göre değil demiştim "

Ben ZeyNa' dan emindim, fikrim de HİÇ değişmedi, tartışmalarımız da oldu, küstük de ama iş başka derler ya aynen öyle biz küsüp bir gün sonra şu sunucuyu ne yapacağiz diye konuştuk her seferinde. İşine sadık ve arkadaşlarına bağlı bir yapisi vardir her zaman. İyi ki gel kiz demişim
Ben pek birilerini eklemem, eklediğim kişilerde de tutucu bi yapim var. O en iyi yerlere gelsin isterim.
Gözlerim doldu açıkçası bazen ekliyor o kadar emek veriyorsun kıymet bilinmiyor ; yollar ayrilabilir, ayriliyor da. Sonra bi düşmanlık başlıyor önemli olan kötü günlerde de iyilik istemektir. Yoksa siz iyiyken iyilik isteyen samimi midir.? Sanmam.
Diyeceğim şu ki ZeyNa "iyi"dir. Kızar, küser, alınır ama iyidir. Kalbi yumuşacık aslında, kızarken ağladiğini biliyorum çoğunlukla. Siz nasil bariştiniz falan diye şaşiriyo insanlar bazen. Bunu da genel olarak cevaplamış olayım : "Kötü" insanlarla yollari ayirirsiniz, art niyetli olanlarla ; iyilerle değil..

________________

bazen insanlar iyilesmek istemez.
cünkü ,
icindeki acı sevdiklerinin son hatirasidir..


per aspera ad astra ✨