Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Haziran 2020, 13:22   #1
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Sevgiliniz bunları yapıyorsa kaçın!




* Yere tüküren adam! Doğanın bir parçası olan bizlerin asfaltla kapladığımız yere tükürmememiz gerektiğini, en basit mantıkla asfaltın tükürüğü emmeyeceğini ona en gıcık sesinizle tane tane anlatın. Anlamıyorsa nefes israfı yapmayın. O adamdan hiçbir şey olmaz.


* Beraberliğinizin ilk zamanlarından günde 10 kez gelen "Nasılsın?" mesajının iyi niyetli olmadığını zamanla anlayacaksınız. Topukları vurmak suretiyle kaçın!



* Alkolik olduğunu kabul etmeyen adamdan astronotmuşcasına kaçın. Kendisiyle uzayda, olduğundan daha rahat kavuşursunuz...


* Kitap okumayan adamı tarif etmek imkansız. Çünkü o bile kendini anlatamıyor. Bırakın öyle kalsın. Yarışma programlarından öğrendiği sözcükler günlük hayatına yetiyorsa hiç ilişmeyin. Dağınık kalsın...


* Sinemanın bir sanat olduğunu anlamayıp "romantik filmler kadın filmidir" diyen adama bir demet taze soğan hediye edin. Akşam tavana çiğ köfte yapıştırsın siz de rahat edin o da rahat etsin.


* Kibarlık olsun diye maç izlediniz, arkadaşlarıyla oyunlarına taraftar oldunuz. Televizyonu kendi tekeline alan adamı şiddetle kınıyoruz!


* Duş almak çok rahatlatıcıdır. Bunu ona güzellikle açıklayın. Bunu açıklayabileceğiniz birisi varsa hayatınızda açık tabirle siz ayvayı yemişsiniz. Geçmiş olsun.


* Çorap almak bu kadar zor mu? Erkeklerin çoraplarının hangi gezegene gittiğini İsviçreli bilimadamları araştırsın. Kaybolan çorapları anlayabiliriz fakat 3 gün aynı çorabı giyen adamı anlayamayız. Bırakın usulca...



* Cep telefonları hayatımıza girdiğinden beri özgürlüğümüzü kaybettik. Sürekli arayıp "Neredesin?" diye soran adama mağmadan cevap verin: "Yerin dibindeyim gelmek ister misin?"


* Sen ne istiyorsan onu yapalım" deyip ardından " Hep senin istediklerini yapıyoruz" diye hayıflanan adama pamuk şeker alın. İlkokulda en çok hangi dersi seviyormuş sorun. Ona biraz şevkat gösterin, sonra salın gitsin...


* Alıntı...
________________

~ E & B ~