25 Ocak 2023, 11:45
|
#305 |
| | | İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | Alıntı: Eskici Nickli Üyeden Alıntı
Report ettiğim kişi aile bireylerine ve sahsima agiza alinmayacak küfür edecek ve sizde onu sadece 3 gün banlayacaksiniz oylemi haktan hukuktan bahsederken insanda biraz utanma olur demekki caydırıcı cezalar yok isteyen herkes olta atabilir bunuda anlamış olduk sizin keyfinize göre ben 1 hafta banlı kaldım nasıl bir yönetim yada nasıl bir kafaya sahipsiniz çok merak ediyorum | Sn @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
. Report ettiğiniz kullanıcı özel mesaj yolu ile uyarılıp üstüne 3 gün forumdan uzaklaştırıldı ne bekliyordunuz süresiz Ban mı? Kullanıcı ulu orta forumda sizi rahatsız etmemiş özel alanınızda serzenişte bulunmuş ki geçmişte ne yaşadığınız bizi alakadar etmez. Bununla da ilgili profil alanınızda üyeyi engelleyebilirsiniz öyle de bir modülümüz mevcut. Hak ve Hukuk kısmından bahsetmişsin eğer bu konuda en ufak bir tereddüt aklında var ise çıkış yapıp bir daha Foruma girmezsin olur biter.
________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. |
|
| |