Konu
:
Karısını önce eşarpla boğmaya çalıştı, başarılı olamayınca boğazını keserek öldürdü
Tekil Mesaj gösterimi
24 Ocak 2023, 23:32
#
1
1903
✓
Karısını önce eşarpla boğmaya çalıştı, başarılı olamayınca boğazını keserek öldürdü
Denizli'de gözü dönmüş koca iki çocuğunun annesi olan karısını önce eşarpla boğmaya çalıştı, sonra yanındaki bıçakla boğazını keserek öldürdü. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, katil kocayı gözaltına aldı.
Merkezefendi ilçesine bağlı Akkonak Mahallesi'nde bir apartmanda meydana gelen olayda Lozan Caddesi üzerinde bulunan evlerine giden S.U. ile eşi Ummuhan Zerrin Uygun (38) arasında henüz bilinmeyen nedenden dolayı tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın ardından gözü dönmüş koca S.U., eşini eşarbıyla boğmaya çalıştı.
ÖNCE BOĞDU, SONRA BIÇAKLA BOĞAZINI KESTİ
Bunda başarılı olamayan cani koca, bıçakla eşinin boğazını kesti. İhbar üzerine bölgeye giden sağlık ekipleri Uygun'un hayatını kaybettiğini belirledi. Güvenlik güçleri apar topar cani kocayı gözaltına aldı.
YAKINLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU
Olay yeri inceleme ekipleri evde detaylı çalışma gerçekleştirirken, aile yakınları ise dışarıda gözyaşlarına boğuldu. Yapılan çalışmaların ardından cansız beden otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna kaldırıldı.
SIK SIK TARTIŞIYORLARMIŞ
Öte yandan; yaklaşık 20 yıldır evli olan çiftin 16 yaşında A.U. isimli erkek ve 21 yaşında ise İ.U. isminde kız çocukları olduğu, hayatını kaybeden kadının tekstilde çalıştığı ve işsiz olan kocasıyla aralarında sık sık tartışma yaşandığı öğrenildi. Olay ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
Alıntı:
Kaynak;
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz.
Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...
]
________________
Konu Ayışığı tarafından (10 Mart 2023 Saat
16:23
) değiştirilmiştir..
Biraz da kendimden
Alıntı Yap
1903
Açık Profil bilgileri
1903 - Daha fazla Mesajını bul