Konu
:
IR- Haftanın Konuğu 16. Haftanın Konuğu Belma
Tekil Mesaj gösterimi
12 Haziran 2020, 13:59
#
27
Maraz
✓
Kimse size özgürlük veremez.
İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..!
Alıntı:
Berru
Nickli Üyeden Alıntı
Tekrar tebrik ederim Belma :) Yazılarını zevkle takip ediyorum önce onu belirtmek istedim:
Birçok kişiye yazmaya nasıl başladığını sorarız ama şöyle bir gerçek var ki yazmak his işi.. Hangi hallerde yazıyorsun? Yazarken neler hissediyorsun?
Yazarken herhangi bir müzikten ilham alıyor musun?
Sosyal medyada sana haz veren duygularına tercüman olan yerleri bizimle paylaşır mısın:)
YouTube’de takip ettiğin bir kanal var mı :)
Şimdiden teşekkürler:) İyiki bizimlesin
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz.
Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...
]
;heart
Teşekkür ederim
@
]
Evet yazmak elbette his ile alakalı , çoğu zaman yazmaya beni iten yoğun duygularım oluyor, muhakkak ki kötü değirmende harman oluyorum (yazdıysam) :) yukarıda bir cevaptada demiştim, benim için bu cidden kötü durum..evet belki bir kaç satır şiir vs çıkıyor ama gel gör ki ben bunları çok yoğun hissettiğimde yazıyorum ve dikkat ettiysen benim şiirlerimde güneş genelde balçık sıvalı.. ve şuna inanıyorum : Şair değilim ama bir gün bende çiçek kokulu satırlar dökerim (umarım)
Yazarken pek müzik dinlemem ama yazdıktan sonra genelde okurken kulağıma çalınmasını seviyorum ..
yotbden takip ettiğim kanal yok, sadece arada denk gelirse sosyal medyada birşeyler bakarım izler yada dinler geçerim.
Tekrar teşekkür ederim ziyaretin için
@
]
sevgimle kalasın..
Maraz
Açık Profil bilgileri
Maraz - Daha fazla Mesajını bul