21 Ocak 2023, 20:16
|
#8 |
| | | İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | Merhaba StormaTe, öncelikle attığın pm'de de belirtmiştim bugün pek müsait olup dönüş yapamadım. Reyhan misafirimdi, seninde haberin var. Anca bakabiliyorum, nickini yanlış yazdığım için kusura bakma ama haberini aldım herkes aynı hataya düşüyormuş :)
Tavsiyelerin içinde ayrıca teşekkür ederim, yaşım 30. Benim sana gelen açıklamalarda bahsettiğim aslında şuydu.
Görsellerde de gördüysen Adanalı nickli kullanıcıya atılan ban, açılan illegal konusundan önceydi. İnan ki, bizzat ben ve arkadaşlarım o ban kararını almadan önce defalarca küfür içerikli postlarını sildik arkadaşınızın. Çünkü hiç bir insanı ilk hatasında banlamıyoruz, uyarı niteliğinde önce postları siliyoruz, pm'den bilgi veriyoruz. Baktık olmuyor öyle ban uyguluyoruz. Sistem bu şekilde ilerliyor. Görseli eklemiyorum aşırı küfür barındırdığı için ama senin gördüğünü biliyorum. Banlamadan önce kaç gün post silmişiz orda mevcut.
Ayrıca banlanmasını istediğiniz arkadaşın kullandığı kelime hoş değil evet ama ona edilen küfürler yanında çok basit kalıyor. Benim şahsi düşüncem bu şekilde. Yani illegal konusunda bahsi geçen argo kelime, arkadaşınızın illegal konusu açılmadan önce durduk yere ettiği küfürlerle kıyaslanamaz. Vicdanı olan kıyaslamaz, anneye, evlada edilen küfürle Lavuk kelimesi bir değil. Benim size anlatmak istediğim buydu. |
|
| |