21 Ocak 2023, 12:37
|
#7 |
| | | İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | Alıntı: BuKLe Nickli Üyeden Alıntı
bende şu sebepten dolayı teessüf de bulunmak isterim siz saygı değer beyefendi rahatsızlık duyduğumuz konuda ya da kendinizi haklı bulduğunuz konuda hakkınızı ararken size yapılan yanlışın bir farklı versiyonunu arkadaşımızı kendimizce ifşa yolu ve sözde saygın görünen cümleler altında kinayeler ve küçümseyen cümleler kullanarak farklı davranıyorsunuz her şeyden önce size yardımcı olmaya çalışan bir bayan var karşınızda daha usluplu yazı yazmanızı beklerdim ilk açıklamayı okuduğum da bu izlenim oluşmuştu çünkü . fakat bu açıklama ile yanıldığımı anladım . gerçekten ortada bir hata varsa tek taraflı olmadığıma kanaat getirdim . | Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Herhangi bir kinaye kullanmadım , bilakis amacım kelimenin normal olmadığını iletmekti. İfşa kısmına da gelince ortada saklanması gereken ayıp , ahlaka aykırı bir durum da olduğunu düşünmüyorum..Üslup konusunda da rahatsız olduğunuz bir yer var ise açıkça belirtirseniz gerekli düzenlemeyi seve seve yapacağıma sizi temin ederim.
________________ |
|
| |