Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Ocak 2023, 10:26   #2
NacoLib
NacoLib - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
StormaTe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Öncelikle Merhaba
Son 3 gündür Tüm forum ve sunucu yönetimimizi işgal eden @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tarafından illegal paylaşımlar başlığı altında paylaşılmış @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tarafından yapılan saldırı ve küfürler neticesinde adımın ve sunucu yönetimindeki bir kaç arkadaşımın da adının karıştığı başlık üzerinde sinirler gerilmiş iş tabir-i caizse "Horoz Dövüşüne" dönmüş ve Kıymetli Forum Yönetimi Tarafından başlık kilitlenmiş ve gereksiz mesajlar silinerek @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] nickli sunucu yönetiminde bulunan arkadaşımız Argo ve Küfür içerikli paylaşımından dolayı forumdan 2 gün uzaklaştırma (ban) cezası almıştır.
Buraya kadar herşey olması gerektiği gibi ve normal...
Şimdi Sadede gelelim
3 Gündür bizzat bana ulaşan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] nickli forum yönetimde söz sahibi olan arkadaşlar bu konu üzerinde ne kadar yapıcı olduğumu biliyorlardır.
Vefakat ;
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Paylaşmış olduğum görselde de mevcut olduğu üzere aynı argo ve küfürvari söylem @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] nickli üye tarafından da yapılmış olması göz önünde bulundurulduğunda ortaya çıkan fikirler 2 ye ayrılıyor
1- İyi Niyetli Düşünürsek ki ben öyle düşünüyorum , Forum yönetimi böyle bir kargaşa esnasında yeteri kadar inceleme yapamamış ve bu detayı gözden kaçırmıştır.
2- Kötü Niyetli düşünürsek bahsi geçen üye forumda bizlerden çok daha fazla aktif ve yönetimde de bir sürü arkadaşı var kollanıyor
2. fikir hiç hoşumuza gitmese de beyin işte ihtimaller üzerinde iyi çalışıyor.
Bizler bu delili 3 yöneticiye de sunmuş olmamıza rağmen bahsi geçen üye ile ilgili hiç bir işlem yapılmamış bize beklenilmesi gerektiği söylenmiştir. 3 Gündür bekliyoruz fakat verilen cevaplar inceleniyordan öteye geçmedi.Tecelli eden ceza-i müeyyide @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] nickli üye ye hızlı ettiği kadar diğer adı geçen üyeye tecelli etmemesi sonucu Forum Yönetimini Bu Tutumundan dolayı KINIYOR ve teesüflerimizi bildiriyoruz.
Saygılarımla
Ellerine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , kurallara aykırı birşey göremedim bakalım silinecek mi, ki ozamanda biliriz 2 ci hiç hoşumuza gitmeyen fikrin doğru olduğunu.

________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] & [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]