Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Haziran 2020, 02:12   #21
Maraz Editör
Kimse size özgürlük veremez.
Maraz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
oMeN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tebrik ederim Belma, öncelikle şunu belirteyim ki şiirlerinin hastasıyım. Klasik soruma gelincede Forumumuz hakkındaki düşünlerini bizimle paylaşırmısın
Çok teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , forumun fazla bir geçmişi olmamasına rağmen güzel yerdesiniz ve bir arada bu kadar kaliteli kullanıcıyı bir arada tutmak, tutundurmak kolay değildir eminim.Az çok bilirsin beni bir kaç platformdada paylaşıyorum şiirlerimi..
ki burayada üye olmama neden olan sebep sensindir .Senmi davet ettin ? veya senmi buyur ettin? tabikide hayır.Tanırmıyım seni ? hayır. Tanırmısın beni ? hayır.

Ama şu bir gerçek ki tanımaya gerek yok .Duruş ve davranış kaliteyi sergiler.Kalitede takibi getirir.Olduğum ve kaldığımız yer burada olsa ...destek(im) sen ve ekibin içindir.Kısadan söyleyim olduğun yer : güzeldir güzel kardeşim . Forumda gayet güzel kategoriler vs vs gayet besleyici kıvamda kullanabilene..Hepinize kolaylık ve güzel dostluklar diliyorum..daha harika daha üstlere gelmeniz dileği ile..

saygı ve selamlarımla..



________________

Ve
Kimse size eşitlik ya da adalet veremez.
Cesaretiniz varsa, kendiniz alırsınız.