Alıntı:
Berru Nickli Üyeden Alıntı
Tam tersini düşün.. GÜNÜMÜZDE ki hemfikir olduğun ideoloji cami sever olmazken bir kısmıyla müze kalsın diye desteklenirken cami olsun da diyebilirdi. Bunu yine siyasileştirmek de geç kalmamışsın üstüne bir de insanları cehaletle itham etmişsin. Sen uzaya mekik gönderdin üstüne devasa buluşlar yaptın cami olsun diyenleri cehaletle yargılayabiliyorsun. Cami olması için yıllardır çaba verilen bir yerin vakti zamanında hangi anlaşmalar yapılarak cami olması yönünde önü kesilmiş olabilir bir de bu yönden değerlendir. Yapılan değerler asıl halleriyle kalmalıdır bunu destekleyenlere cahil damgası vurmak da en büyük cahilliktir net . |
Ben Hic Kimseye Cehalet Damgası Vurmuyorum Siz Bilgisizssinizde Demiyorum Farkındaysan Ben Gecmiste Yasanan Ve Günumüzde oLmak İstenilenleri Paylasiyorum Kimin cami kimin müze yaptığı değil. 200 civarı ülkeden 3 milyon civarı ziyaret alan kültürel bir zenginliktir Diyorum Kalkiyorsun Siyaset Yapma Diyorsun Herkesin Fikirlerinede Saygı Duyarım Demisim. Hangi Zihniyete Sahipsin anlamis deyilim doğrusu yada anlamak istedigin kadariylami ilerliyorsun bilgi sahibi olmadan bana karsi fikir sahibi olmazssan Sevinirim..