Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Ocak 2023, 00:12   #13
Microsoft
TurkArkadas.com
Microsoft - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] lafım sana şahsi degil umarim anlamışsındır. Bu konuda yanlis anlaşılmak istemem unreal3x versionu açıklar ve kontrolsüz bir protokol olduğu icin adamlar son version olarak unreal6x i çıkarttılar 3x ile ilgili bu söylemi de sitelerinden veya unrealin kurucusunun bir makalesinde okudum.

Adam kendi diyor ki 3x güncelleme ve sürüm güvenliği icin çalışmayı seneler once biz bıraktık daha güvenilir ve güvenlik açıklarını en asgari seviyeye getiren bir sürüm olarak unreal6x i çıkarttık. 3x de çalışan ve bizim versionmuza zarar verici yazılımlar ve eklentilerinde versiyondan bağımsız olaral kullanımına kapattık.

3x deki eklentilerin ve sıfırdan kodlama ve editlerin 6x de çalışmaması adamların bilinçli yaptığı bir hamle aslinda, ama eminim bu konuda benden çok daha donanimlisindir TR de bu kulvar uzerine kafa patlatan adam cok az adam tüm key ve bla bla güvenlik açıklarının hepsini giderdik bunu kullanın diyor.

Sunucunun telnetcisi gerek yok boyle iyiyiz diyor gerek olmadığından degil aslinda değişime kapali bıraktıkları icin sunucuları beni mutsuz eden aslinda genel anlamda bu.

________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]