10 Ocak 2023, 19:07
|
#2 |
| | | İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | Alıntı: Raina Nickli Üyeden Alıntı
Emegınıze sağlık keyıflı samımı olmuş sohbet | Alıntı: yeSa Nickli Üyeden Alıntı
Keyifli okudum, çok hoş bir röportaj olmuş, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
emeğine sağlık canım
Başka bir platformda yaptığınız röportajı da okumuştum, o zamanlar, takip ettiğim kadarıyla başarılı bir forumcusunuz, hakkınız da hayırlısı olsun, başarılar dilerim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
. | Alıntı: YiLDiZ Nickli Üyeden Alıntı
| Alıntı: NorthernLights Nickli Üyeden Alıntı
| Alıntı: Stolichnaya Nickli Üyeden Alıntı
Emeğinize Sağlık . | Alıntı: WildCat Nickli Üyeden Alıntı
Emeginize saglik tesekkur ederiz | Alıntı: Suqunet Nickli Üyeden Alıntı
Keyifli bir röportaj olmuş , Elinize emeğinize sağlık.. | Alıntı: SonsuZ Nickli Üyeden Alıntı
| Alıntı: BLueMooN Nickli Üyeden Alıntı
Röportaj için bizi kırmayıp kabul ettiği için @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
'e teşekkürlerimi sunarım. Ayrıca emek verip röportajı gerçekleştiren @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
'yı da tebrik ederim. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
'i az çok tanıdığım için, irc ile alakalı geçmişini bildiğim için röportaj bana kısa geldi. Biraz irdelense çok güzel anılar ortaya çıkardı buna eminim. İyi forumlar dilerim. | Teşekkür ederim güzel yorumlarınız için, okuyan yorumlayan yüreklerinize sağlık. |
|
| |