| İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | Her bir dertten ala, yaman ayrılık!!
Yokluğu hissetmek acıdır, çaresizlik kaplar insanı ve geri getirememenin verdiği ıstırap yakar insanı, cendereye alır ruhu…
Sevilen yoktur artık, sadece acı hatıraları kalır geride, az da olsa güzelleri…Bir müddet oyalar kişiyi fakat, eşyalar, olaylar, ve mekanlar bırakmaz yakasını kişinin. Dinlediği acılı bir şarkıda koyverir gözyaşlarını yada gizlice akıtır içine…Çokca yaptığımız eylemler dimi =)
Nedenler, sebepler sadece garnitür olur gidene…Hızlı gitmese ölmeyecekti, ben şöyle davranmasam terketmeyecekti… Oysa giden gitmiştir bir alın yazısı gibi!
“hani sonbaharda buluşacaktık, hazan geldi geçti, sen gelmez oldun, sen gelmez oldun…!!! ” Bekle sen gelir diye..Giden gitmiştir.
Unutur mu insan? Bazıları evet bazıları asla.. Gidenle gidenlerde çok olmuştur, acısını hafifletmek için gideni başkasında arayanlarda…...( yani düşündürücü ) ;ask acaba buldumu o da var :)
bir şiir vardı ya bi dk :)
BİR AYRILIK BİR YOKSULLUK.
Vara vara vardım ol kara taşa
Hasret ettin beni kavim kardaşa
Sebep ne gözden akan kanlı yaşa
Bir ayrılık bir yoksulluk bir ölüm
Nice sultanları tahttan indirdi
Nicesinin gül benzini soldurdu
Nicelerin gelmez yola gönderdi
Bir ayrılık bir yoksulluk bir ölüm
Karac’oğlan der ki kondum göçülmez
Acıdır ecel şerbeti içilmez
Üç derdim var birbirinden seçilmez
Bir ayrılık bir yoksulluk bir ölüm "
Her doğan canılı ayrılığı da tadacak, yokluğu da.. Bu acı herkese ait…Ve dünyanın her yerinde yaşandı ve yaşanacak…..
Ayrılıklar insanı silkelemeli ve bu dünyada biricik ve tek olduğunu yeniden hatırlatmalı derim. Sen varsan varlık devam ediyor, gidenle giden sadece gidenler..Ama kalan ise senin varlığın!!!
Nefes aldığın sürece sana bahşedilen hayatın hakkını verebilmelisin senle kalanlarla…Yapacak başka bir şey yok çünkü :) hayat elimize verilmiş senaryo al oyna ve final de goodby
mevlana hz rinin bir sözü ile kapanış yapayım epey uzun oldu farkındayım ama hakkınızı helal edin lütfen :)
" Dildeşinden ayrı düşen yüz türlü nağmesi bile olsa, dilsizdir. Gül solup da mevsim geçince bülbülden nağme duyamazsin”
dildeşinizi bulana kadar zaten yalnız sınız =)
Selam ve dua ile :cici: |