Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Ocak 2023, 18:46   #1
YiLDiZ
YiLDiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart En ayarsız burçlar listesinde ilk 3 burç!

BALIK BURCU
Melankonik dünyada ölen balık burçları gerçek hayata karışında her şeyi eline yüzüne bulaştırır. İçlerindeki o karanlık tarafı uzun süre sizden gizler ancak kavga sırasında ya da bir iş sırasında gerçek yüzlerini gösterirler. Balık burçları özellikle gün içinde duygusal olarak asla birbirine uygun davranışlar sergilemez. Uzaktan baktığınızda bir derdi olduğunu düşündüğünüz balık bir saniye sonra kahkahalar atar.

İKİZLER BURCU
Ayarsızlıkta liste başı ama işte balık burçlarının duygu değişimi onlarınkini geçer. Ayarsız ikizler burcu sevgide sınır tanımaz. Kime aşık olduğu belli değil. Hayattan ne istediği ele hiç belli değil. Gözüne kestirdiği her şeye bodoslama atlar. İkizler burcunun davranışları özellikle en rahatsız edici yönleridir. Hiç alakaları olmadıkları her lafa sohbete girmeye çalışan ikizler burcu insanı katil eder.

YAY BURCU
Ne zaman gerileceği ya da ne zaman gevşeyeceği hiç belli değil. Yay burçları aşırı korkunç duyusal düzeye sahipler. Uzun süre kızmadıkları bir olay karşısında aşırı tepki verirler. Hele ki sohbet sırasında tam bir ayarsızdırlar. Olup olmayan yerlerde çeneleri düşer.

(Alıntıdır)
________________

Seviyorum içimdeki alıngan ama haylaz çocuğu..
Sever, kırılır, küser..
Ama göz ucuyla hep bir gülücük bekler...