Konu: PHP Nedir
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Aralık 2022, 12:23   #5
scope
scope - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Python istemci tarafinda degil sunucu tarafinda calisiyor

Bir programlama dili görevlerin özel bir yürütme ortamında çalıştırılmasını otomatikleştiren bir dildir. burada ne demek istedin bu cumlenin icinde kayboldum gittim bir dakika dusundum ne demek istiyo diye anlamadim

Bu en harika özelliklerinden biri olan HTML dosyalarına yerleştirilebilmesi sayesindedir. phpyi html dosyasinda yazarsaniz bir anlam ifade etmez .php uzantili dosyaya yazmaniz gerek bu dosyalar da yorumlanir html ciktisi verir biz tarayicida bunu goruruz
php kodlari ile html kodlarini ic ice yazabilirsiniz mi demek istedin buna da anlam veremedim

Kodu bir PHP dosyasına yazın, bir HTML dosyasına yerleştirin bunu yapabilen biri var mi Allah askina bana gostersin bi lutfen ornegini cok merak ediyom

Ancak bir WordPress siteniz varsa PHP, rakiplerinden bir adım öndedir. benim wordpress sitem yok php bi adim geri gitti hay Allah..

JavaScript ile fare rollover efekti, otomatik doğrulama ve fotoğraf galerileri gibi basit etkileşimlere izin veren dinamik bir site yapabilirsiniz. Ancak sosyal ağlar ve eticaret (kullanıcı davranışına göre değişen web siteler) gibi kullanıcı katkılı içerikler yaratamaz. javascript su an sunucu tarafinda da calisiyor dosya klasor islemleri de yapabiliyorsun veritabani da baglayabiliyorsun falan filan

yaziyi paylasman guzel fakat bana yabanci bi siteden cevrilmis gibi geldi
keske paylasmadan once bi duzenleseydin

yine de ugrastigin icin tesekkurler

kurşun sanki bu dert eşkiyadan beter