Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Aralık 2022, 16:10   #1
Efendisiz
RakipsizSohbet.com Sunucu Sahibi
Efendisiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Selam olsun. Arkadaşlar konuyu baştan aşağıya okudum, yapılan yorumlarada güldüğümde oldu, evet çok güzel yazmış dediğim kişilerde oldu.
Burada Sekershell yönetiminden olan Ömer bey; yapılan sohbet yazılımının başka bir firmanın birebir aynı olmasından şikayet ediyor. Başkalarının yorumlarını okuyunca qwebirc den girilmiş aylık maddi konulara kadar değinilmiş.
Konunun karıştırılmasına karşıyım. Önüne gelen yorum yapmak için yazmamalı. Her önüne gelen klavyeyi parmaklarının altına alıp rastgele tuşa basmamalı.
Sekershell ile 2014 den bu yana çalışıyorum. Hiç bir şekilde maddi konusunda söz olmamıştır. Ayrıca fiyat ücrelerini adamlar oraya belirtiyor zaten. Kimseye zorla hizmet aldırın diye baskı yaptıklarınıda görmedim.
Her önüne gelen sunucu açarsa, her önüne gelen kişi shell açabilir. Lakin işten anlayanda anlamayanda aynı sektörede bulunması cidden acı veren bir durum.
Önemli bir konu ise,
ZSohbet v2 temasının başından sonuna kadar içinde olan bir kişiyim.
Projenin yapılmasından karar alındıktan sonra, Ömer bey şahsım ile irtibata geçerek müjdeyi ilk benim ile paylaşmıştır.
İlgili projlerin görsellik konusunda fikirlerimizi Ömer beylere sunarak (Tabiki projenin başından aşağıya kadar fikir verdiğim kabullenemez, bazı yerlerde şu da şöyle olsa dediğimiz konular. Farklı anlaşılmasını istemiyorum). kullanıcılar için daha basit ve şık tasarım haline getirmişlerdir.
Ömer beyin kısaca bahsetmek istediği yukarıda dediğim gibi. Bir başka firma sohbet yazılımı yapmasın demiyor adam, birebir aynı şekilde olmasından rahatsızlığını dile getirmiş. Mesela bazı kullanıcılarımız da Sinan beyin yapmış olduğu temalarını beğeniyor. Bizim burada sekershell ile çalışıyoruz diye Sinan beyi karalama hakkına sahip değiliz ki ( Sezarın hakkı sezaradır).
Birisi de çıkmış oradan diyor kodlamayı ben yaptırdım diye 2022 son espiri olarak kabul ediyorum.
Benim ne Ömer ile ne de Sinan ile hiç bir sorunum yoktur. Doğru neyse o olmasından yanayım. Doğrular kişilere göre değişmez. Bana, sana veya ona göre değişkenlik gösteren birşey değildir.

Not: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile çalışmaktan dolayı çok mutluyum.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]