Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Aralık 2022, 22:05   #46
Teqnic
SekerShell Hosting
Teqnic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Merhaba Sayın IRCRehberi Kullanıcıları ;

Öncelikle, Netkeyfi.net sitesinin firmasının kendisine yaşatmış olduğu mağduriyet adına üzgün olduğumuzu bildirmek isteriz.

Konu üzerinde ilgili siteye ait bir suçlamamız mevcut değildir, bu konuda kullanım yapan siteler ile alakalı olaraktan ; izinsiz kullanılan, çalınan/kopyalanan bir yazılımı kullanmalarının uygun olmayacağı ifade edilmiş ve konu üzerinden genel bir bilgilendirme mesajlarımızda yer almıştır.

İlgili şahıs(Set) burada bir firmaya yakışır şekilde hareket etmemiş ticaret ahlaksızlığı yaparaktan, kendisi izinsiz kullandığı, çaldığı ve kopyaladığı bir sohbet yazılımını aynı şekilde müşteri sitesine kurmuştur. müşteri/ilgili site bu durumu bilmediğinden ve bu durumu fark etmesinden sonrasında sitesinden kaldırarak, bu tür çalıntı/kopyalanmış bir yazılımı kullanmaya devam etmeyeceğini göstermiştir

Bu konuda iyi niyetli yaklaşımı adına kendilerine teşekkür ederiz.

IRCRehberi yönetiminden rica ederiz ki;

Konu da yer alan, ilgili URL'nin bir başka kullanımı tespit edilen, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresi ile güncellenmesini, ve ekte yer alan ekran görüntüleri ile değişimini rica ederiz.

Bu URL ve ekran görüntüleri konuyu gören kullanıcıların karşılaştırma yapabilmesi adına verilmiştir.

Saygılarımızla,
Ömer ÇELİK(Sekershell Int. Hizmetleri)


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]