Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Aralık 2022, 23:15   #34
NorthernLights
HybridIRC.com
NorthernLights - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Fahiş fiyatlarla kazanç elde ediyorum demeni zaten beklemiyordum. Bu kadar açık sözlü olmayacağınız zaten belli. Ben ve benim gibi işi bilen insanlar, nasıl iş yaptığınız hakkında aynı görüşte. Ayrıca bir firmayı temsilen yazı yazıyorsanız, Türkçe olarak hata yapma lüksüne sahip olamazsınız. Ben fahiş fiyatla haksız kazanç sağladığınızı düşünüyorum ve hiç para harcamadığınız bir yazılımın üzerinde ufak tefek geliştirmelerle 700 birim istemek, hangi ülkeye giderseniz gidin haksız kazançtır. Ayrıca eski yazılımlar satarak, Dünya gelenilde, Türk IRC kültürünün ilerlemesine engel olmaktasınız. Özellikle özel okuma modülü gibi ahlaka ve KVKK'ya aykırı bir işleme de çaba sarf etmektesiniz. Verdiğiniz yazılımla, okunan her özelde, elde edilen her özel bilgide, görülen her zararda parmağınız var. Tabi siz ahlaklı ticaret yapıyordunuz değil mi?

Emek; hak ettiğini almaktır, fazlası haramdır. Merak etmeyin, sizden bu ürünleri alanlar uyanıp da, "ben neden bu kadar fazla para ödüyorum?" demez. Yine aynı paraları götürmeye devam edersiniz. Çünkü kimse çabalamayı sevmiyor. Kolay yoldan bir şeyi elde etmeye alışanı, yolan çok olur. Biraz vicdan olsa, gece yatağınızda rahat uyuyamazdınız.

Alıntı:
Teqnic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Burada Türkçe dersi mi veriyorsunuz, veya konu Türkçe karakter sorunları mı? lütfen konuyu saptırmayınız. Ayrıca mühendis olmanız veya farklı bir meslek grubuna mensup olmanız Türkçe kullanımı ile alakalı bir durum değildir.

Diğer konuda ise sadece size kısa bir örnek vermek istedik, ama siz kendinize göre şekillendirdiğiniz tarafından konuşmaktasınız.

Wordpress alt tabanını kullanarak, veya farklı ücretsiz bir arka plan üzerinde kişi arka planı kullanarak kendi geliştirmiş olduğu proje yazılımı bugün isterse 200TL'de olabilir, 2.000TL'de, 200.000TL'de satışını yapabilir, bu durum kişi veya firmanın kendi belirlemiş olduğu fiyat politikasıdır. ve kendi yapmış olduğu projeye göre bedelini belirmektedir. bu durum dışarıdan bakarak, (proje işin harcanan zaman maliyetler, çalışan kişi sayısı, verilen emeği) bilmedenbu proje bu kadar para etmez gibi detaylı olarak değerlendirmeden, bu konu hakkında konuşmak yakışır bir davranış olmayacaktır.

Her yazılım şirketi veya firmalar kendi projeleri için kendi şirket politikalarına göre fiyatını belirler, bu fiyat konusunda yorum yapabilirsiniz, ama emeğine saygısızlık etmek, neler yapıldığını bilmeden konuşmak doğru bir davranış olmayacaktır.

Ayrıca burada benim çalıştığım developer sayısı, senin kodundan farklıdır gibi, benim arabam seninkini geçer gibi yarışlara gerek yoktur.

Şekershell Internet hizmetleri bugün bir çok proje alanında çalışıyor, tek bir yazılım/proje hizmeti sağlamıyoruz. E-ticaret sektörü, Okey yazılımı, Sohbet yazılımları, Hosting, Alan adı, Sunucu hizmetleri gibi sektörde bulunuyor, bu tür projelerin gelişimi ile ve yeni projeler alanında Şekershell firması ekibinde bir çok mühendis, tasarımcı ve çalışan bulunuyor.

Ayrıca bir önceki mesajınızda eklemeyi unuttum, yanlış bir bilgilendirme olmasını istemeyiz.

Bizler Unreal satışı yapmıyoruz, bizler hosting hizmeti satışı yapıyoruz, Unreal vb gibi sistemler için müşterilerden her hangi bir ücret alınmamaktadır, Sitemize giriş yaparak IRC Hosting paket özelliklerinin detaylarını inceleyebilirsiniz. burada müşteri unreal için değil kendisine sağlanan hosting hizmeti için ödeme yapmaktadır, kurulumlar ücretsizdir.

Saygılarımızla,
Ömer ÇELİK(Sekershell Int. Hizmetleri - Owner)

________________

ADALETİN BULUNMADIĞI YERDE, HERKES SUÇLUDUR...