Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Aralık 2022, 18:39   #21
Rhadamantus
Rhadamantus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
Teqnic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba Derya hanım ;

Öncelikle mağduriyetiniz adına üzgün olduğumuzu bildirmek isteriz.

Konuyu özetlemek gerekirse ;

QBilisim Set(Sinan) isimli kişiye verilen bir üst mesajımızda detaylı olarak anlattığımız gibi applet hizmetlerinden kesinlikle bir ücret alınmamıştır, kendisine verilen ZSohbet Applet hizmeti karşılığında kendisine ait olan konuşan bot sistemini kullandığımız için karşılıklı olarak bir ticari ilişki olarak değerlendirilmektedir.

Ayrıca kendisi bizden applet alırken, bu appletleri her hangi bir şekilde ücretli olarak satmayacağını, tanıdık veya üst paket müşterilerine hediye olarak vereceğini iletmiştir, durum böyleyken, tarafınızdan belirli bir miktarda ödeme alınmışsa yapılması gereken sizin alan adınız üzerine lisanslı ZSohbet Applet alınması gerekirdi, burada kendi alan adına ait zsohbet appletlerini sizin sitenizde kullanması firmaya yakışan bir davranış olmadığını düşünüyoruz.

Bu konuda aksini iddia ediyorsa bu konuda zsohbet applet ödemesi yaptığına dair banka dekontlarını isteyebilirsiniz

Kendisi ile alakalı ilk mesaj ve bir sonraki mesajımda iletmiş olduğum detaylar üzerinden, bizler bu konuda kendisine her zaman çözüm odaklı olarak yaklaşımda bulunduk, ancak kendisi bu konularda ben istediğimi kullanırım, istediğimi yaparım gibi davranışları bulunması nedeniyle bu konuda ticari ilişkilere zarar vermiştir ve bu konuda karşılıklı olarak her iki taraf birbirine süre vermiştir, bu süre sonunda bizler kendisine ait konuşan botları kullanmayacağımızı, kendisi de, kendisi ne sağlanan zsohbet applet hizmetlerini kullanmayacağını bilmektedir.

Her iki taraf birbirine vermiş olduğu süre 2 taraflı olarak ortalama 32 günlük bir süreçtir, bu süreç sonunda her iki tarafta birbirinden almış olduğu hizmetleri kullanamayacağını, durdurulacağını ve sonlandırılacağını bilmektedir. süre sonunda ise alınan hizmetler karşılıklı olarak durdurulmuş ve kapatılmıştır.

Not olarak belirtmek isteriz ki, Alan adına göre lisanslanan ödemesi alınmış / satın alınan hiç bir ZSohbet Applet hizmeti satın alan müşterimizin hizmeti kapatılması veya durdurulması söz konusu değildir.

Ayrıca siteniz hakkında her hangi bir itamda bulunulması veya site itibarınızın zedelenmesi söz konusu olan bir durum değildir, Konu sizinle alakalı olan bir durum değildir, konunun sizinle tek bir alakası olan durum ;

Tescil hakları bulunan ZSohbet Applet'in benzeri şekilde kopyalanmış/çalınmış olan yazılımı yasal olarak her hangi bir sorun yaşamamanız adına kullanımlarını durdurmanızı ve kaldırmanızı öneririz.

Firma olarak amacımız asla ve kesinlikle her hangi bir siteyi veya site sahibini her hangi bir zarara uğratmak değildir. Her bir şirket gibi kendimize ait olan yazılımlarımızı korumaktayız.

Saygılarımızla,
Ömer ÇELİK(Sekershell Int. Hizmetleri - Owner)
omer bey zsohbet v2 versiyonun patent bilgilerini atabilirmisiniz bize en azindan sorgulama yaptirabiliriz diye dusunuyorum