Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Aralık 2022, 13:02   #2
Set
Özel Üye
Set - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Merhabalar Sevgili IRCRehberi ailesi, bir itam var calıntı ben kısaca olayı acıklıcam.

Ana konu: çalındı, yok hırsızlık cidden masallah, fazla uzatmadan direk olay şu, qwebirc olaylarında coktandır bende olan applet vardı sunucu ismi vermiyim zamanında bilgisayarımda kalmıstı, bende gerekti kullandım, acılıstada QBilisim 'e ait sunucu oldugu için ismi yazıldı, sonrasnda applet için bana yazdılar durumu belirtim ve tekrar kullanmadım, bana ait mobillerde bir sorun tespit edildi bu tarihden 45 gün önce, sorun kücüktü ama yapim için bir arkadasa ricada bulunmustum, o sırada mecburen bende bulunan saglam apletikullandım ve bu kurulum 4 5 sunucu idi sanırım (ÜCRETSİZ Şekilde kuruldu), bunlar nasılsa tespit saglayip bana tekrar yazdılar buda ayrı bir konu tabi, bende acil bir durum oldugundan gerektigini belirtim ve kullandıgımı appletimin 2 hafta içinde bitiminde deaktif edicegimi belirtim, yok bizden habersiz nasıl yaparsınız, nası edersiniz, her seferinde gerektigini durum öyle gerektigini, arkadasım oldugundan yanıtladım, "Sinegi, Deve yapmak" denirya, "bıktırma" politikası yapmaya calısıyor sanırım, bende artık sinirlenmeye basladım uzattıkca uzattı, bende kullancam kimsede buna ne karısabilir ne hak talep edebilir, qwebirc onların olmadıgını belirtim, buna karsı arkadaşta (ömürlük satılan lisans alındı qbilisim.com adına ben almıştım) zsohbetlerimi iptal etmekle tehdit edildim, ve benim ipler koptu sonra dahada olay büyüdü paramı geri ödemiceklerini belirtiler. bende bunu yaparsanız bende aynı benzer yapıda tasarım cıkartcagımı belirtim. cünkü 10 dk'lık bir kesinti bile yaşatmak istemiyorum müsterilerime moduriyet olmamalı, olaylar büyüdü vs hemen kapatırım mevzusu 1 ay sonraya aktarıldı, 1 ay sonra kapatılcak dendi, lafını yemediler paramı vermeyip zsohbet appletleri kapattılar beni umursamadan ne olcak hali diye, bende siz böyle yaparsanız zweb diye bir yapıyla müsterilerimin madur olmasını engelledim. Mevzu bu.

O Zaman suan bir soru, qwebirc'den ZSohbet'i kapatmayi olarak koz kullanmak ne demek ? bumudur karakter, bumudur ticaret, bu KARAKTERSİZLİKTİR. "ZSohbet" in yapısının ne merakı oldum ,nede baska birşey. Ama codlar çalındı vs diyorlar, Bir Kurul cıkartın kodları acık kaynak sekilde sunalım. Çalıntımı Sıfırdanmı yazılmıs kendileri tespit edilirler. (YANAŞMICAKLARDIR AMA GENEDE BELİRTEYİM BUNUDA)

Gereksiz konu dısı yorumların oluşmaması ve detaylı sekilde codların incelenmesini talep ediyorum

Örnek codlamalar:

QBilisim ZWeb Codlaması:

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

SekerShell ZSohbet Codlamasın:

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]