Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Aralık 2022, 00:13   #1
WildCat
WildCat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart 111.Haftanın tartışma konusu; Barınakların bile çaresiz kaldığı yerde hayvansever vatandaşlar ne kadar çare olabilir?

Hayvan barınakları sorunu: Sahiplenen hayvansever vatandaşların mücadelesi


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bu haftanın tartışma konusu günümüzü sosyal mecralarda,gazete ve televizyon haberlerinde yer alan Konya hayvan barınağında yaşanan durumlar hakkında olacaktır.

İçimizi yakan görüntüler insanlığı utandıracak eğitimini almış ancak ehliyetsiz kişiler yüzünden bu dünyayı paylaştığımız patili dostlarımızın yaşadığı zulüm ve zalimlik nereye kadar sürüp gidecek. Bir yandan da sokak hayvanlarının insanlara saldırması haberlere taşınıp barınaklara götürülmesi üzerine gündem olmuş iken böyle bir olay yaşanması ayrı bir vukû.

Hayvan sever vatandaşlarımız seferber olup barınaklardan sahiplenen insanlar hepsi iyi niyet göstergesi olarak hayvan sevgisi uğruna sahip oldular. Peki bu insanların yeterli ve ehli kişiler olduğunu kim tespit edip doğru kişilere patili dostlarımızı yuva edindirdiler. Yarın birgün sokağa tekrar atmayacağının garantisini kim verebiliyor. Barınakların ve devlet yardımlarının yetersiz kaldığı yerde hayvan sever vatandaşlarımız ne kadar yardımcı olup üstlenebilirler.

Konu hakkında düşünceleriniz nedir ve nasıl bir çözüm bulunabilir?
________________

No MoRe DramA