| İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | Güzel bir açıklama olmuş ;
kesinlikle İRC/d dünyasında Help gibi önemli bir departmanın bulunması gerekliliğini savunanlardanım.Help'in sadece İrc komutsal destek birimi olduğunu da düşünmüyorum ben , yani belli kuralları olan ,disiplin , birlik , hireyaşi vb durumlar insanlara çok şey kattığını düşünüyorum Help'in belli bir ağırlığı var çünkü herkes öğrenebilir yeterki insanlar kolay vazgeçmesin ( sevilenden gönül ile yapılan her şeye bağlanırsın ) bir çok aday eğitimi verdim kimi yarıda bıraktı verilen emeğe değil de öğrencilerimin verdiği zamana emeğine üzüldüm yetiştirdiğim adaylarım da oldu insan kendisiyle değil de mezun olan öğrencisi ile gururu yaşıyor sonuna kadar da hakkediyorlar Help gönül işidir ,sabır işidir ve kolay kolay da bitmez bitemez . help adaylarına küçük bir nacizane sözüm olacaktır vazgeçmeyin (:
son olarak bu birimde olan herkese saygı besliyorum gerek eğitmenler gerek adaylar olsun iyi ki varsın Help ...kolay gelsin . |