Konu: Hope. . .
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Kasım 2022, 23:18   #121
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

babaaa diye bi odadan diger odaya bagirmayi,
-gelsene bi
-sen gel
-yok sen gel
diye uzayip giden muhabbetlerimizi özledim

BABA demeyi özledim

sana sarilip yanaklarini mincirdigimda sıkılıp yüzünü eksitmeni özledim

gec saatte ciktigimda 30 kere cagri atmani, görmemezlikten geldigimde kizip ardarda 3 saniyelik ses mesajlari atmani özledim

keyifsiz oldugumda moralimin bozuk oldugunu anladiginda yaptigin ve hic komik bulmadigim ama yinede sinirden güldügüm espirilerini özledim

koltukta oturarak uyuyakaldigindaki halini özledim

abimle kavga ederken haksiz da olsam beni savunup yalniz kalinca firca cekmeni özledim

kahkahalarini özledimm

tüm gün odamdan cikmadigimda laf sokmalarini bile özledim

beni ise senin biraktigin zamanlari özledim; sabahin köründe sana sinir olmayi özledim, ben sabahlari surati asik asla konusmayan, sen sabahin köründe yol boyunca bagira bagira sarki söyleyip sacmasapan espiri yapip beni güldürmeye calisan

zor zamanlarimda sadece orda oldugunu durdugunu bilmek bile bana güc verirdi.
o kadar sansliyim ki
sevgi dolu, merhametli; vicdanli bi
babanin kizi oldugum icin..
cok sevmeyi; cok sevilmeyi.. vicdanli olmayi.. hayatta dimdik durmayi.. güclü olmayi sen ögrettin.
her zaman kendinden önce bizi düsündün; benim/bizim gelecegimiz icin calistin durdun.
baba evet ama ayni zamanda yeri geldiginde ögretmenim, yeri geldiginde arkadasim oldun.. her zaman bana inana güvenen destek verenim oldun.

hala su kapidan gircekmissin gibi, disarda oldugumda sanki eve geldigimde seni görcekmisim gibi ama yoksun bidaha da olmicaksin
bunu hala kabullenmedim sanirim.

bu arada uyku düzenim bozuldugu icin senin deyiminle bu „esek gözlü“ kizinin gözleri minicik oldu lütfen rüyama ugrayabilir misin? o zaman daha iyi hissedecegimden eminim.

seni cok özledim.

quod relinquis, alienum est