24 Kasım 2022, 06:53
|
#12 |
| | | İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | Alıntı: Zeynep Nickli Üyeden Alıntı
Okurken tebessüm ettim resmen çok güzel olmuş. Umuyorum ki bu birlik beraberlik daim olsun. Kim bilir belki bir gün o masa kurulur ve toplanilir kismet :gul @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
yazan yüreğine sağlık canim 
Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun | Alıntı: BuKLe Nickli Üyeden Alıntı
yüreğine kalemine sağlık keyifle okudum daha nice güzel kutlamalara temennisi ile | Alıntı: Reyhan Nickli Üyeden Alıntı
Herkesin kişisel özelliklerine, karakterine , yaptiklarina göre o kadar güzel düşünülmüş ve yazilmiş bi yazi olmuş ki. İlk okuduğumda aşiri beğendimm, eline emeğine sağlık ZeyNaaaaa kalp kalp.
Ayrica tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarim  | Alıntı: L_ Nickli Üyeden Alıntı
Öğretmenler günü kutlu olsun.
Ben bı boo yapıcam hee | Alıntı: Malefiz Nickli Üyeden Alıntı
Keyifle tebessüm ederek okudum.
Her satırı o kadar özenle yazılmışki herkesi tanıyarak bilerek ve yürekten sevgiyle yazılmış bir yazı olmuş.
Emeğine güzel yüreğine sağlık canım benim. 
Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım  | Alıntı: YiLDiZ Nickli Üyeden Alıntı
Emeğine kalemine sağlık canım | Alıntı: ZaLim Nickli Üyeden Alıntı
emeğine sağlık keyifli, eğlenceli ve acıktırıcı bir yazı olmuş .)) | Alıntı: Microsoft Nickli Üyeden Alıntı
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
emeğine saglik dostum, umarim bir gün boyle bir ekiple bir masanında toplanıp bu ircrehberi icin daha neler yapabiliriz toplantısı da yapariz :) | Alıntı: MarjinaL Nickli Üyeden Alıntı
Domates biber patlıcannnn sjsjsj
ZeyNa emeğine sağlık iyi güldüm.dd | Teşekkür ederim güzel yorumlarınız için, beğendiyseniz ne mutlu bana.
Ve umarım bu hikaye bir gün gerçek olur |
|
| |