Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Kasım 2022, 22:24   #1
ZeyNa
ZeyNa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart IR Yönetiminde Öğretmenler Günü Kutlaması

Sabahın kör karanlığında sokağa çıkmış, karşıma köpek çıkmaması için dua ede ede durağa yürüyordum. Durağa geldiğimde neyse ki @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] beni bekliyordu. Yüzünden anladığım kadarıyla o da benim kadar heyecanlıydı bugün için.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bi kaç gün önce bize, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] için öğretmenler gününde bir yemek organize etmek istediğini söylemiş, her zaman başbaşa kalıyoruz bu sefer tüm yönetim bir arada olalım istiyorum demişti. Ona kalsa her şeyi dışarıda, hazır bi şekilde halledecekti ama biz bu işi de kendimiz yaparız deyip evin yedek anahtarını kapmıştık.

Ve bugün 24 Kasım Öğretmenler Günü'ydü. Zorlu ve heyecanlı bir gün bizi bekliyordu. Reyhan la evin sokağına geldiğimizde @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile karşılaştık. Kısa bir selamlaşmanın ardından eve girmiştik ki @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ' te geldi. Planlamamıza göre ana yemekler benden, meşhur cheseecake ile tatlı Reyhan'dan, börekler yeSa'dan, evin genel düzeni ve temizliği SosiN, Ela ve Zeynep'ten, gecenin şık masası ise @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] nın ellerinden olacaktı.

Malefiz ve Nutella bize göre biraz daha geç gelecekti. Neyse ki sarma işini bi gün önceden halletmiştik. O konuda olsun kafamız rahattı.
Herkes planlandığı gibi işinin başına geçmişti ki kapı çaldı. Gelen market alışverişimizi yapan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'di, her şeyi eksiksiz bir şekilde halletmişti. Bu gecenin et yemekleri içinde ZaLim'den özel soslar ve tarifler konusunda tüyolar kapmıştım.

Daha hazırlıklarımız devam ederken @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çıka geldi. MarjinaL o meşhur bahçesinden domates, salatalık biber getirmişti bize akşam için salata yapalım diye. Sonunda o bahçenin mahsulünü yemek nasip olacaktı bize :)

ZaLim, MarjinaL ve Stolichnaya maç konuşmaya dalmışlardı ki kapı tekrar çaldı. Bu sefer gelen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'ti. Chelt'in meşhur gözlükleri yine gözündeydi. Her zaman sessizliğiyle bildiğimiz Microsoft'ta bizi kırmamış, yemeğe katılmıştı. yeSa'nın yaptığı börekleri gören Swat, bunlar inşallah patateslidir yaa demişti. Börekler patatesliydi, Swat doğru tahmin etmişti. Chelt ise bize sitem ediyor, çok güzel şeyler yapmışsınız kızlar fit görüntüm sizin yüzünüzden bozulacak diyordu ki Malefiz ve Nutella çıkageldiler. Malefiz çok şık bir masa hazırlayacaktı bu gece için, bunun için özel peçeteler, mumlar almış öyle gelmişti. Görsel sunum deyince tek geçiyordum bu kızı, masa konusunda da en iyisini ortaya çıkaracağından emindim.

Vakit giderek daralmış, hazırlıklar da neredeyse bitmek üzereydi. Kapı tekrar çaldığında gelen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] idi. L_ her zaman ki muzipliğiyle kapı açılınca böö diye bağırıp Zeynep'i korkutmuş, hepimizi de güldürmüştü. Hepimiz L_ nin bu çocuksu yanını çok seviyorduk. BLueMooN'un ise siyah takım elbisesi bana çok aşina geliyordu. Elinde bir buket çiçek ile gelerek hoş birde jest yapmıştı.

Artık her şey tamamen hazırdı. Enfes yemekler, mükemmel bir masa, birbirinden şık hanımlar ve beylerle oMeN ve She'yi beklemeye koyulmuştuk ki kapının önünde bir hareketlilik oluştu. Evin içinde herkes suspus kesilmişti kapı açıldığında önce ne olduğunu anlamayan She'nin yüzünde sonrasında kocaman bir gülümseme oluştu. Hepimize teker teker sarıldı, kısa bir sohbet faslından sonra masaya geçecektik ki kapı tekrar çaldı. Gelen kim olabilir acaba diye birbirine bakındı bi kaç saniye herkes, oMeN kapıyı açtığında karşımızda @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] vardı.

Tabi yaa diye geçirdim içimden. oMeN kısa süre önce aramıza katılan Aytaç'a, hem evime hem ekibime hoş geldin demişti. İşte şimdi tamamlanmıştık artık yemek vaktiydi. Herkes masada yerini almış, servise başlamıştık. Fit görüntüsünü unutan Chelt sarmaları Swat ise patatesli börekleri birbiri ardına götürüyor bu halleri de bizi oldukça güldürüyordu.
Eksiklerimize rağmen hoş bir gece olmuştu. Masada kimi zaman çok eskilere gidilmiş anılardan söz edilmiş, kimi zaman ufak dedikodular yapılmış, kimi zamansa özlediğimiz üyelerden bahsetmiştik.

Herkese ve her şeye rağmen bir arada olduğumuz harika bir gece geçirmiştik. Ara sıra She'nin minnet dolu bakışları üzerimizde geziniyordu, O'na hoş bir sürpriz olmuştu. Ve ben hissediyordum ki bu ekip yıllardır olduğu gibi, yıllar sonra da bu masa etrafında amma eksikleri amma ekibe yeni katılanlarıyla yine bir arada olacaktı. Daha nice Öğretmenler Günü, doğum günleri, yılbaşı geceleri kutlayacaktı..