Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Kasım 2022, 11:40   #293
Reyhan
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
TacH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhabalar keyifli forumlar dilerim ve iyi akşamlar.

+ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

neden taşındığını açıklaya bilirmisiniz konuya kim hakimse rica ediyorum ve sadece bu değil yani 2 defa da yapılmış bir davranış da var ortada.
forumdan bir kişiye kahve ısmarla, genel sohbet. forumdan bir kişiye kahvaltı ısmarla, genel sohbet . içindeki cümleyi söyle,genel sohbet.

bir kez de uyarı aldım özelden, türkçe başlıklı kategoriye ingilizce yazılmaması gerekiyormuş. fakat benden başka kullanıcılarda yapıyor bunu başka başlıklarda, onlarada bana uyarı yapıldığı halde neden o kişilere de uyarı yapılmıyor eğer yapılıyor sa neden hala ingilizce yazmaya devam ediliyor söylermisiniz.
Merhaba forum oyunlarında flood ve alıntılara çok müdahale etmemeye çalışıyoruz ama zaten her forumda olduğu gibi flood burada da yasak, bazen gerçekten bu durum abartılıyor ( sizin için söylemiyorum, genel anlamda)
Oyunun akışını bozuyor ya da gerçekten çok fazla alıntı olup sohbet havasına dönüyor konu ile alakası olmuyor. Müdahale etmek durumunda kalıyoruz.

İngilizce postlara gelince, İngilizce oyunlar hariç yasak İngilizce kullanimi forumun ana dili Türkçe ama bizde insaniz bazen gözümüzden kaçabiliyor. Sizde report edebilirsiniz bu tür durumlarda müdahale edilecektir.

Bende keyifli forumlar dilerim