Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Kasım 2022, 22:23   #4
ZaLim
hepSi bir yaLan . . .
ZaLim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Eskici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim maçlarla çok aram yoktur ama şunu merak ediyorum superligde 8 yıl aradan sonra Fenerbahçe iyi olmaya başladı ama Beşiktaşla berabere kaldı şimdi baktığımız zaman Okan buruk iyi bir teknik adam değil ama Beşiktaş'ı yendi bunların hepsi de şansmi
Beşiktaş'ın maç içerisinde aynı bölgede oynayan iki oyuncusu sakatlanıp çıktı, bu da haliyle Şenol GÜNEŞ'in oyun planını bozdu çünkü aynı bölgeye iki oyuncu değişikliği yapmak zorunda kaldı. Ayrıca bu Beşiktaş için dezavantaj iken GALATASARAY için de bir avantaj idi ve 5 atabileceği maçı, direkten dönen iki şutu da sayarsak 2-1 kazandı. Bence bu gece BEŞİKTAŞ'lılar dua etmeli 5 yemedikleri için. Çünkü maçın öyle bir anı oldu ki 65 ile 85'inci dakikalar arası maçtan tamamen kopmuşlardı. GALATASARAY teknik ekibinin becereksizliği ve oyuna hükmemedememesi yüzünden o goller gelmedi.

Söylemimi yenileyeceğim, Okan BURUK GALATASARAY'ı şampiyon yapabilecek bir kapasite de değil.

Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . .

birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken...

28/08/2025

sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz.