Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Kasım 2022, 16:21   #24
NorthernLights
HybridIRC.com
NorthernLights - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

hoş geldin :)

1-) İsim hafızam biraz zayıf. Eğer ev telefonunu arıyorsam ya da karşımdakinin haricinde birinin telefona çıkma ihtimali varsa, kimlerin telefonu açabileceğini önce düşünüp öyle ararım. Açanın ismi aklıma pat diye gelmeyebiliyor
2-) Yetiştirilmem kesinlikle. Fazlasıyla merhametli bir annenin elinde büyüdüm. Tersime gelince kötü şeyler olabiliyor ama genelde yufka yürekliyim. Rahmetli anneme şükran borçluyum bundan dolayı.
3-) Bir başarıdan, yaptığım bir işten sonra gösterildiğimde utangaç olurum genelde. Bir de sevgi sözcükleri utandırır beni :)
4-) Aşk; nefes almak, yemek yemek, su içmek gibi bir ihtiyaç bana kalırsa. Bu hayatta hiçbir şeyim olmasın ama aşk olsun. Sevmek, sevilmek, ilgi ve değer görmek çok önemli. İlişkilerim de genelde uzun sürer. Birini sevip bağlandığımda ısrarcı oluyorum.
5-) Taş kalpli olmak isterdim. Çok fazla sevip, çok fazla acı çektiğim oldu. Daldan dala atlayamadım ömrüm boyunca. Benim için bir şey ifade etmeyen, kalbime adım atmayan biri ile uzun süreli bir şey yaşamadım. Her sevgilimin, son ve ömürlük olmasını istedim hep. Bu huyum beni çok zarara uğrattı. Kötü bir alışkanlığım olmadı hiç. Bir de kolay kolay "Hayır" diyemem insanlara. Bunun da değişmesi iyi olurdu.

Sorular için teşekkür ederim :)



Alıntı:
YiLDiZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tekrardan tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] geldim sorularimla;dd
1-) Telefon konuşması yapmadan önce ne söyleyeceğinin provasını yapar mısın? Neden?
2-)Hayatında en fazla şükran duyduğun şey nedir?
3-)Daha çok ne durumlarda utangaç oluyorsun?
4-) Aşk senin için ne demek?
5-) Değiştirmek istediğin alışkanlıkların var mı?
Başarılar dilerim,kolay gelsin;d

________________

ADALETİN BULUNMADIĞI YERDE, HERKES SUÇLUDUR...