Konu: Genel Sohbet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Ekim 2022, 02:26   #18363
WildCat
WildCat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
MySeCReT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] daha dun eski vedatin ordan siyah nickliymis 1 cocukla denk geldim 1 sunucuda.
Nicki Vedatin ordayken Siyah mis ben konusurken dun D3L1 ydi.
Pelo yu seni taniyor.benide nickimden tanidi ilk defa girdigim 1 sunucuydu :)
MySeCReT seni yorunce aklima 1 an YouLoST ve GamzeLi nicki animsadim.siz neydiniz oyle ozamanlar dedi.baya 1 saat sohbet ettik cocukla")
Eskiden daha guzeldi hersey.emege saygi vardi.ego yoktu.adam satma yoktu.buralari ben yarattim kafasi yoktu.zaten 1 i ses cikarsa hepimiz birden tepki koyardik.bu yuzden hepbirlikte kac sunucudan toplu cikmisligimiz vardir bilirsin:)))
Daha ne kadar sanalda kaliriz bilemem ama bizler guzel isimler birakicaz bu irc de.bizler yamuk insanlar degiliz.ilk gun ne isek hala ayniyiz.cizgimizi bozmadik.
Bugun bile denk geldim.emek verdigim beni taniyan kisiler forumda ustteki uyeyi taniyormusunuza hayir diyor:)
Biz yola ciktiklarimizi yolda bulduklarimiza satmayiz.sen uzulme.seni uzen herseyden NEFRET ediyorum.
ever taniyorum Siyah suanki forumdaki nicki service beni ariyormus ama birturlu denk gelemedik
vedatin sunucusu sanki benimdi sozum gecerdi severim kendisini
yalakalik yapmadik hak yemedik hak yedirtmedik bu yuzden bizler sanallasmis insanlarla yapamayiz,
senin yerin benim yanimda ayridir bilirsin
hatta seni yonetimede almistim ilk sen cikmistin
suanki aklim olsa idi fazla emek vermez takilirdim uye uye bil isterim
beni kimse uzemezki yakisiklim
uzdum saniyordur ben arsizimdir takmam sallamam yani
her kim ne yaparsa yapsin hep kendine yapar unutma
zaman oyle bir zamanki hersey menfaat cikar olmus
bu bana ters!
seviliyorsun durust Adammmm

No MoRe DramA